Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konga91

3 miesiące po ślubie, czy to normalne?

Polecane posty

Gość Konga91

Witam! :) Mam do Was pytanie i w sumie nie wiedziałam, gdzie się z tym zwrócić, więc postanowiłam napisać na forum kafeterii. Od 3 miesięcy jestem mężatką, razem jesteśmy z moim wybrankiem 6 lat. Zamieszkaliśmy razem dopiero po ślubie. Ale przechodząc do wątku - czy to Waszym zdaniem naturalne, że najchętniej spędzałabym czas tylko z mężem? Owszem, spotykam się z rodzicami, siostrą czy koleżankami, ale nie łaknę tego kontaktu specjalnie - z rodziną widuję się ok. 1 raz na miesiąc, ze znajomymi w zasadzie tak samo. Od święta zapraszam do siebie koleżanki na wino. Jestem osobą raczej wrażliwą i prawdę mówiąc myślałam, że w początkowej fazie małżeństwa po wyprowadzce z rodzinnego domu będę tęsknić za mamą (z nią zawsze miałam najlepszy kontakt) - a wcale tak nie jest. Nie dzwonimy do siebie zbyt często, gdy czuję, że już za długo ze sobą nie rozmawiamy to ja dzwonię - raz czy dwa razy na miesiąc. Najlepiej i najbezpieczniej czuję się w towarzystwie mojego męża. Ciągle mi go mało... Zatem do meritum - czy uważacie, że taki stan rzeczy jest stanem naturalnym? ;) Doradźcie!

Gość gość
A dużego ma twój mąż pytona .?