Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OutDoorka

konto maksymalne w bgz

Polecane posty

Muszę podjąć decyzję o założeniu nowego konta osobistego. Wyczytałam że w bgż przy koncie maksymalnym dają karnety na siłownie. Warto skorzystać z oferty?

Skoro dostajesz 3 miesiące na darmo karnet na siłkę i prowadzenie konto jest całkowicie za darmo to czemu by nie skorzystać. Myślę że to dobra okazja żeby zobaczyć czy takie konto Ci podpasuje

Gość niebankowa
Dla mnie super opcja. Fajnie że się pojawiło info o takim koncie bo szczerze mówiąc nie śledzę ofert banków, a może czas na zmiany skoro banki robią takie super promocje.

Gość mjayyy
za kartę też się nie płaci nic?

@niebankowa Nikt nie mówił że musisz cały czas siedzieć w jednym banku, albo że musisz mieć tylko 1 konto :p

Gość jezuwszystkieloginyzajete
@zołza ale to z tą kartą to tak na stałe jest za free? Od jak dawna masz to konto?

Gość Górniczka
W tym koncie są maksymalnie 3 miesięczne karnety elektroniczne, dzięki którym możesz za darmo korzystać 2 razy w tygodniu z obiektów sportowych współpracujących z OK System!.

Gość zołza10
@jezuwszystkieloginyzajete No konto mam jakoś miesiąc, nie pamiętam dokładnie, no i nic nie płaciłam za kartę :)

Gość Górniczka
Z tego co kojarzę to nie musisz mieć karty członkowskiej, a wejście do obiektu następuje za pomocą Twojego telefonu komórkowego :P

Gość zołza10
Masz rację bo dostajesz taki karnet elektroniczny, którego w sumie nie musisz pilnować bo wszystko robisz za pomocą telefonu :D

Gość Infor
Dokładniej rzecz ujmując przy pomocy aplikacji mobilnej baku ;) Mam konto maksymalne od jakiegoś czasu i wszystko można załatwić dzięki aplikacji. Także ten bank otwiera się na mobilność i dobrze to robi, bo aplikacja jest super zoptymalizowana moim zdaniem.

Gość Infor
@jezuwszystkieloginyzajete Potwierdzam. Masz wszystko za darmo także wystarczy podpisać papiery w banku albo zamówić przez internet konto i możesz spokojnie cieszyć się zaletami i tym karnetem ;)

Gość młodaS
Trzeba korzystać z takich limitowanych ofert, bo ludzie szybko się na nie rzucają. Wiem z doświadczenia, że dobre promocje znikają najszybciej. A ten karnecik może być łakomym kąskiem dla studentów.

Gość młodaS
@Infor - jak ty chcesz zamawiać konto w banku przez internet?

Gość młodaS
@Outdoorka - wybrałaś już to konto czy dalej się zastanawiasz? Bo chyba sporo pozytywów ma już bgż nie?

Gość zołza10
@młodaS Dokładnie takie fajne oferty bardzo szybko się rozchodzą, a z tego co wiek to jest ograniczona ilość bo jakoś 4000 więc nie wiem czy to już nie jest wykorzystane już :p

@młodaS raczej chodziło chyba o otworzenie konta przez internet. W dobie internetu nie trzeba już iść specjalne do banko bo praktycznie wszystko można zrobić online założyć konto no i wypełnić formularz rejestracyjny do tego karnetu

Gość OutDoorka
@młodaS - tak, założyłam ale nie mogę się do konta zalogować więc trochę trwało zanim się zmobilizowałam do znalezienia mojego wątku. Ogólnie rzecz biorąc to konto jest super. Jestem bardzo zadowolona, bo wszystko za 0zł i siłownia.

@zołza - ogólnie to nie założysz konta przez internet. Możesz jedynie wypełnić wniosek, a cała dokumentacja przyjedzie kurierem. Wtedy podpisujesz przy kurierze dokumnety, on je odwozi do banku i masz konto :)

Gość zołza10
@outdoorka A to więc tak to wszystko działa, myślałam że normalnie jest opcja żeby założyć konto przez neta, no ale w sumie kurier przyjedzie, my podpiszemy dokumenty no i on zawiezie w sumie nie wydaje się w tym nic skomplikowanego :p Jeżeli chodzi o konta za 0 to w sumie nic nowego, ale mnie zastanawia jedno skoro już mamy to konto maksymalne, które jest darmowe to jak skończymy 26 lat to już go nie mamy ?

Gość zuynos
@outdoorka ale to chyba wszędzie tak jest, że przez kuriera takie rzeczy się załatwia. Kiedyś moja mama jak zakładała w innym banku to też tak to robiła. @zołza ja na szczęście nie muszę się tym martwić bo dopiero idę na studia ale pewnie po prostu zostanie Ci przydzielone inna "taryfa". Masz konto w BGŻ? @górniczka tak jest we wszystkich obiektach OK system. Zakładasz konto a potem albo palcem albo sms potwierdzasz swoją obecność

Gość OutDoorka
@zuynos - nie no jasne że wszędzie się tak załatwia, że kurier przyjeżdża tylko chodziło mi o sam sposób jako uniwersalność, że tak to działa :) @zołza10 - Najbardziej skomplikowane to jest ustawić się z kurierem xD To jest spory wyczyn cos o tym wiem bo juz parę razy tak podpisywałam dokumenty :P

Gość pracomaniaczka
@ Outdoorka - fajnie ze założyłaś temat bo w sumie nie musiałam nawet wczytywać się w to co na stronie banku piszą tylko wszystko tutaj przeczytałam :) dzięki! @zołza - konto będziesz miała darmowe zawsze, z tego co zrozumiałam to limit wiekowy tyczy się promocji z oksystem ale jeśli się myle to prosze o korygowanie @zuynos - ja jak będę zakładać teraz to konto maksymalne to również przez interent bo łatwiej mi złapać kureira niż wyjąć sobie 3h z życia na wizytę w banku. @mlodaS - jak się czyta rózne artykuły o tym banku to po prostu warto zostać ich klientem, bo nie robia żadnych ukrytych opłat. Po prostą są fair.

Gość zozła10
@zuynos Mam konto w tym banku, ale jeszcze należę do ludzi którzy umowy, czy jakieś inne papiery załatwiają w placówce, także i konto zakładałam w banku a nie przez neta :p @pracomaniaczka Szczerze mówiąc czytając promocja to myślałam że tyczy się to i konta i tego karnetu, ale teraz jeszcze raz weszłam poszperałam dokładnie i masz rację że tylko ta promocja czyli karnet ma limit wiekowy @outdoorka Na pewno złapanie kuriera do najłatwiejszych zadań nie należy, no ale zawsze się ma wybór albo spędzić nie wiadomo ile czasu w banku, albo pomęczyć się z kurierem

Gość gość
@zołza10 doskonale Cię rozumiem, ja też zakładałam konto osobiście, jakoś nie mam zaufania do robienia takich rzeczy online czy przez infolinię, a tym bardziej kuriera. Ale rozumiem, że dla niektórych może to być dużo wygodniejsze. @pracomaniaczka mimo wszystko, zawsze warto wejść na stronę i przyjrzeć się ofercie dokładnie, bo masz wtedy wszystko czarne na białym, nie bazowałabym na Twoim miejscu jedynie na forach :) @zyunos A ty korzystasz z Oksystem, jest szansa wchodzić do obiektów za pomocą palca a nie telefonu ? W ogole wiecie może o co chodzi z bonami do biedry i allegro ? Jak to działa?

Gość gość
Mam konto maksymalne w BGŻ i bardzo sobie chwalę, żadnych opłat za prowadzenie konta. Zakładałam przed pójściem na studia i tak naprawdę to koleżanka mnie namówiła i nie żałuję.

Gość Monika98
Z tym karnetem na siłownię to strzał w dziesiątkę :D Założyłam u nich konto i jestem zadowolona :D

Gość zozła10
Widzę że coraz więcej jest użytkowników tego konta, pewnie karnety rozeszły się bardzo szybko :D

Gość kotez
@zołaza10 - ja na przykład mam 27 lat i się a karnet nie łapię ale konto i tak założyłem bo jest w pełni darmowe i do mnie przekonuje. Swoją drogą dziwi mnie, że tak mało osób wspomina o drugiej akcji związanej z tym kontem, tzn bony zakupowe ;)