Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusia22

Zegarek sportowy dla męża

Polecane posty

Wiem, że do świąt jeszcze daleko, ale już zaczynam rozglądać się za prezentami dla najbliższych :) Pomyślałam, że mężowi kupię nowy sportowy zegarek. Zależy mi żeby był trwały i wielofunkcyjny. Dobrze by tez było, gdyby pasował też do biurowego outfitu, a nie tylko do dresów :D W internecie znalazłam Suunto 9 G1 Baro Titanium Black -->https://zegarownia.pl/zegarek-meski-suunto-9-g1-baro-titanium-black-ss050145000 Co o nim myślicie? Warto go kupić?

Gość gość
Jak się ma pieniądze których się nie ma na co wydać to warto bo ładny i gadżeciarski. Jaka tu może być odpowiedź? Do życia to nikomu potrzebne nie jest.

Chodzi o podtrzymanie pasji ukochanej osoby :) Uważam, że zegarek, który ma wiele funkcji może mobilizować do dalszego działania. No i nie jest to gadżet na miesiąc czy dwa, tylko na ładnych parę, parenaście lat :) Oczywiście nie jest to tani prezent, ale też nie kupuję go tak po prostu. Ładnych parę miesięcy musiałam oszczędzać żeby móc sobie na to pozwolić. Pytanie tylko czy zdecydować się na ten model. Kojarzycie może inny zegarek z takimi funkcjami, ale w niższej cenie?