Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JUSTI93

Jak zostac asertywna w pracy?

Polecane posty

Gość JUSTI93

Witam Was, moj problem polega na tym ze nie umiem byc asertywna w pracy, niczego nikomu nie odmawiam bo boje sie ze pojdzie na mnie skarga do przelozonego. Ale powoli przeszkadza mi to ze jakies mlode siksy mowia "zrob to zrob tamto" a ja jak ta glupia wykonuje te polecenia bo nie chce sie narazac. Niestety czuje sie z tym coraz gorzej. Dzis byl przyklad - skonczylam co mialam do zrobienia wiec siedzialam na telefonie chcac sprawdzic wiadomosci a jedna W. Mowila zebym poszla na sprzatanie :/ :/. Niestety nie jestem przebojowa , jestem ulegla i mam miekki charakter po mamie ktora tez cierpi przez brak asertywnosci Czy macie porady jak byc asertywna ?

Gość JUSTI93
W tej firmie od 2 lipca 2018

a nie próbowałaś próbować się postawić że to co nie należy do twoich obowiązków czy coś

Gość JUSTI93
Niestety nie :( w myslach mowie postaw sie no dalej ale mam bariery :(

wiesz jak nie wykonasz pierwszego kroku to bedzie ci ciezko cokolwiek zalatwic, wiem że to cięzko ale niestety czasem trzeba postawić na siebie

Gość gość
jak być atrakcyjną dla pracodawcy ( i dla wszystkich innych też) - bez reklam - przyjacielska porada - https://youtu.be/GKB-f-y7dIs - jak awiększyć swoją atrakcyjność