Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rose90

Seks po 2 dniach znajomosci

Polecane posty

Gość Rose90

Wczoraj uprawialam seks z facetem poznanym dzien wczesniej. Nie licze na nic wiecej, ale jego zachowanie po bylo bardzo mile i slodkie w moim odczuciu, wiec nie wiem co mam sobie myslec. Przytulalismy sie, calowalismy wolno i romantycznie, dal mi sie napic, zjedliamy i ogladalismy chwile tv, macal mi tylek, pogadalismy. Pytal jakie mam plany na jutro rano (powiedzialam co musze zrobic), potem odprowadzil mnie pod mieszkanie przytulilismy sie i pocalowalismy na pozegnanie i wspomnial cos w stylu ze jestesmy w kontakcie na whatsapp. Co myslicie?

Gość gość
Nie liczysz na nic więcej i tego się trzymaj, nie wkręcaj sobie niczego.

Gość gość
Ja również miałem kiedyś takie zdarzenie, lecz bardziej pikantne. Poszedłem do łóżka z dziewczyną poznaną dwa dni wcześniej. Ona była koleżanką mojej kumpeli. To było w hotelu. Było wszystko oprócz stosunku. Całowałiśmy się i pieściliśmy. Pieściłem też jej cipkę. Ona miała na sobie tylko kusą koszulkę nocną. Dziewczyna miała 17 lat. Ja miałem wtedy 24 lata. Pozostaliśmy dla siebie przyjaciółmi. Byłem wtedy w związku. Gdybym był wolny być może po tym zdarzeniu zostalibyśmy parą.