Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FRAJERKA!!!

Polecane posty

Gość gość

FRAJERKA!!! Taka będzie teraz bajerka Była sobie fląderka.. Która chyba nigdy nie widziała lusterka Uważa sie za miastową a wygląda jak farmerka Ciągle eksponuję swojego kuperka No i te swoje bioderka Dlatego nosi obcisłe legginsy typu panterka W życiu nie widziałem tak wielkiego wiaderka Ciągle dyskretnie na facetów zerka Cały czas ma ochotę na jakiegoś "selerka" Cały czas ma ochote na jakieś jąderka No i na ten zapach serka :-D W głowie ciągle myśl - kootasa polerka ;-) TAKA BYŁA Z NIEJ PARTNERKA A JAKA U NIEJ TERAZ MANIERKA Myśli że związek to taka gierka Ona po prostu szuka takiego typowego Pioterka Który będzie mieć drogiego skuterka Zeby na boku móc mieć ogierka Który zawsze będzie miec czas na numerka Chociaż w seksie z niej żadna sprinterka A jej cipka to jedna wielka nadżerka TAKIEGO MA ONA WŁASNIE BOBERKA ;-) :-P ❤️

Gość gość
Mu mu :-D

Gość gość
Fajny wierszyk :)

Gość gość
nie brać tego na poważnie bo ze wszystkim jest zupełnie na opak

Gość nie mam weny dziś
D**eczka mojego słoneczka Jest mięciutka jak bułeczka Mieciutka jak piłeczka A smakuje lepiej niż zima wódeczka Działa ostro na mojego ogóreczka Aż mi pulsuje na nim żyłeczka 👄 Aż sie cieszy moja mniejsza główeczka :-D Zaraz mam chęć na jakiegoś fikołeczka Takie cukrowanie będzie dziś od Jareczka 🖐️

Gość gość
ciekawe czy w kiciu będziesz też tak fantazyjnie lepić słowa:) mrrrr

Gość gość
Nie wybieram się i KONIEC Z WIERSZAMI!!! ;-) :-P 🖐️

Gość gość
Nie możesz rozwinąć skrzydeł jak dawniej ,coś cię cały czas blokuje ,ciekawe co to ?

Gość jak to ty to
Ktoś odnosi mylne wrażenie bo jest dużo dużo lepiej niż było. Tylko że w tym momencie nawarstwiło się kilka spraw nie do ominięcia i z którymi trzeba szybko sie zmierzyć. CHODZI O PRAWDZIWE PROBLEMY. Jestem pewny że będzie tylko lepiej. PS. Twoi tajni informatorzy wprowadzają cie w błąd :-D Głoszą taką samą kłamliwą propagande jak za "tamtych czasów" hehe 🖐️

Gość gość
18:05 - o czym ty pierdilisz? oglądaj mniej p****li z brunetkami to będziesz mieć sny zdrowsze

Gość gość
Brawo dla tego pana co pisał o tej swojej frajerce :)

Gość jak to ty
No i więcej tu nie będę pisać wierszy :-D Pa 🖐️

Gość gość
Jeszcze coś.. Bo wiesz.. Ja np. wierze tylko w sprawdzone info - potwierdzone przez kilku moich informatorów ;-) Moi szpiedzy wiedzą prawie wszystko :-D Ba :-D Nawet ci udowodnię. Dziś np. dostałem cynk że Agnieszka - ta Agnieszka która czasem was odwiedzą ma spore długi ;-) Ba nawet wiem ile tam leży $. Heheh ale nie denerwuj się 👄 Całuje ❤️

Gość gość
naj ważniejsze że ja wiem o sobie wszystko a o twojej rodzince wiem dużo wiem - tylko po co te śmieci są w mojej głowie???

Gość gość
Yes Yes "wiesz dużo WIESZ" :-P W necie można dużo się dowiedzieć gupku a ty łykasz jak zwykle WSZYSTKO :-P Idę 🖐️

Gość gość
pienrdol ,piendrol jak ci to pomaga i bez tego żyć nie możesz .... można oszukać wszystkich ,nawet siebie ,ale jest Ktoś ,kogo oszukać nikt nie może ,na szczęście !

Gość gość
Ja też zawsze będę cie kochać rybcio 👄 :-P Nawet z powodu twoich dolegliwości zdrowotnych postanowiłem zakończyć karierę poety :-( Powinnaś docenić. Pa!

Gość gość
Rozszerzyłeś sk/wysynie swoją przestępczą działalność na całą rodzinę ? Wszystko wiesz ,wszystko sprawdzasz ? Już nie interesują cię brokaty,tipsy ,koszyczki i kwiaty? Sesja zdjęciowa z dnia niepodległości zapomniana ?Teraz sprawdzasz stan majątkowy rodziny ,stan zdrowia i czy każdy regularnie się wypróżnia ? Goowniane tematy i anal to twój konik . Już nie u niej siedzisz w gościach, a u jej krewnych ? Dobrze ,że się do tego przyznajesz hakerze ,nie mogłeś wytrzymać ,musiałeś się pochwalić publicznie ,bo inaczej byś zdechł .Czujesz się bezkarny ?Tak trzymaj i rozwijaj się dalej ,duża buźka dla ciebie !!!! Moje gratulacje !!!

Gość gość
I jeszcze do twojej wiadomości tłuku ,informatorów nigdy nie miała i nie ma , nikt ją nie okłamuje ,ani za "dawnych dobrych czasów" ani teraz ,bo skoro ich nie ma, to fałszywych informacji również mieć nie może

Gość gość
Boże co tu za paranoiczki siedzą. To temat do kogoś go znam w realu. Jaki anal ? Nawet nie lubię w ten sposób :-D Bożż co to za kurffa kraj :-O Znikam z tego forum paranoiczek!!!!

Gość gość
Jaka Agnieszka ? Nic nie rozumie...

Gość gość
Wierszyki możesz sobie pisać i wyobrażać sobie o niej cuda ,fantazjowac wg swojego kloacznego poziomu , ale widać niewiele o niej wiesz ,a chciałbyś wiecej ,a tu nic kicha !

Gość gość
Mozesz zaprzeczać, ile tylko ci sił starczy ,ale swoje juz napisałeś i wystarczy ! Paranoikiem to nazywaj siebie i tych z którymi w te klocki grasz. Zagalopowales się ,a powinieneś uważać i ważyć słowa ,nie ulegać prowokacjom . Wiesz przeciez dobrze kto to pisze ! Przyznałes się do inwiligacji i do tego ,ze siedzisz w cudzym komputerze ,a to błąd ,bardzo duży !

Gość only cmok w dzyndzelka
Nic więcej.. Kiss in my DICK biCZ!!! Paranoiczki z cafe zabrały głos! :-D Ja pierdl. :-D Idę spać :-D

Gość gość
Cmoknąć to możesz sobie w monitor ,którego latami lizałeś bezzębny dziadu , tylko tyle i pisać prowokacyjne tematy ! Znasz je z autopsji i z obserwacji swoich "dam " Zwłaszcza tej ze znaczoną waginą ! Ode mnie i mojej rodziny wara ! Drogę na rozrywki i myśliwską znam , może być nieciekawie dla was . I nie myśl ,że to groźba ,ja nie grożę ,tylko informuję !

Gość gość
Chora :-D IdeM spać ;-) 🖐️

Gość gość
Jeszcze nie poszedłeś spać ? Godzinę temu informowałeś , że już idziesz ,nie możesz zasnąć ? Coś cię jednak ciągnie do tej "paranoiczki" i klikasz w klawiaturę ,żeby tylko odpisała ,choćby opluła ,uderzyła ,ale żeby tylko była ......

Gość gość
Po prostu mam inne ciekawsze, ważniejsze sprawy na głowie niepełnosprytna paranoiczko z cafe :-D Czasem zajrze i odpisze PROSTE :-P Temat był skierowany do mojej żabci :-D Nie chce mi się pisać z jakimiś chorymi użytkowniczkami tego forum DLATEGO TAK NAPISAŁEM. To tyle! :-D Dziekuje i do widzenia BYŁO MIŁO

Gość gość
Niepełnosprawny to ty jesteś gnomie ,obojetnie co napiszecie smierdzi od was z daleka ! Ode mnie i mojej rodziny won popie/dolency !