Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FRAJERKA!!!

Polecane posty

Gość gość
dziś Ty musisz być bardzo chora. Chodzi o zdrowie psychiczne :-O

Gość gość
Bo nikt normalny nie przejmuję się "bydlętami" z cafe 🖐️

Gość gość
straszydło nawalone umyj się śmieciaro :D

Gość gość
No ,nic nowego kolego ,wymyśl choć raz coś innego ! Tu nie o kafe chodzi, ani o bydlęta z kafe, a o przestępstwa które popełniacie . Robisz z siebie idi/otę ? Nie wiesz o co chodzi ,nie wiesz z kim piszesz ? Te bajeczki już jej się znudziły ,stań na wysokości i wymyśl coś, co poruszy ją do żywego.Kiedyś mieliście fantazję ,czyżby zamknięcie forum na magii, tak na was podziałało ? A może to już demencja i zapominasz wszystko ,a damy" dotknął Alzheimer ,bo to przypadłość rodzinna ,możliwe... To radość macie wielką,że zapomnieliście tyle draństwa i krzywd wyrządzonych innym, to dla was chyba wybawienie wielkie ,od wyrzutów sumienia ,jeżeli ktokolwiek z was sumienie miał ,ale nie cieszcie się tym za bardzo ,Bóg wam wszystko przypomni ,gdy powoła was do siebie . W końcu śluby kościelne ,chrzciny , bierzmowanie , modlitwy ,to tradycja rodzinna ,nikt się z tego u was nie wyłamał ,nawet dzieci ,ale nie przeszkodziło wam to w popełnianiu sku/wysyństwa latami . I jeszcze jedno ,znam każdy wasz nick tu na kafe ,wiem kto pisze ,kto spamuje forum .Rozszyfrowanie was tutaj nie sprawiło mi żadnego problemu , zresztą chyba nie jest to dla was zaskoczeniem , a pisać sobie możesz , co tylko ci przyjdzie do twego zaburzonego łba ,tylko wara ode mnie i mojej rodziny !

Gość gość
dziś Jesteś chora i nie mam pojęcia kim jesteś :-O 🖐️

Gość gość
Widocznie demencja u ciebie poczyniła spustoszenie w twoim mózgu i to znacznie ,ale w twoim wieku to normalne ,nie przejmuj się tym .Z biologią nikt jeszcze nie wygrał . Nie wiesz z kim piszesz ,a diagnozę stawiasz ? Taki szybki jesteś i biegły w sprawach tak trudnych do zdiagnozowania ,jak zaburzenia psychiczne ? Po kilku postach już wiesz co mi dolega ? Lekarz ,czy jasnowidz ? Załóż prywatną klinikę zamiast gnić na forum latami ,tobie przyniesie to sławę ,a pacjentom ulgę !

Gość gość
dziś Tak tak. Że jesteś chora to można wywnioskować po tym w jaki sposób tu piszesz i do kogo :-O W eter :-O Ja mam dopiero 30lat ty gupia pisdo WIEC O JAKIEJ TU DEMENCJI MOWA. Zaczynasz mnie wk*****ać psycholko 🖐️

Gość gość
Trochę sobie dodałeś tych lat do setki haahhahah ,ale nie szkodzi .Policz ile razy w tym wątku napisałeś do mnie ,że jestem chora ,czy ty potrafisz coś więcej napisać, czy tylko to ? Boisz się napisać więcej ,żeby inni, nie zorientowali się kim jesteś ?No bo ja wiem i to cie strasznie irytuje ,co mnie przeogromnie cieszy /nie wiem dlaczego / dlatego piszę :) No i po co te wulgaryzmy ,myślisz ,że mnie to zbije z tropu i przestanę ? Otóż nie ,bo takie goowno jak ty ,obrazić mnie nie może !

Gość gość
Nie ma co pisać z ludźmi z urojeniami 🖐️

Gość gość
Nie dajesz rady ? Słabiutki jesteś .Kiedy zaczynasz, mierz siły na zamiary ! Przecież sam zacząłeś ,wydawało ci się ,ze będzie lekko ? Myliłeś się ,podobnie jak z diagnozą ,którą mi postawiłeś znachorze !

Gość gość
No i nie dzwoń ,bo nie odbieram ! Przypieczętowałeś już wszystko, dupku !

Gość gość
Nie ruszaj mnie ,ani mojej rodziny, to nikt nie będzie cię wk/rwiał sku/wysynie , zrozumiano ? Czy mam jeszcze wam kilka razy to powtórzyć ?

Gość gość
W kilku na jedną z ukrycia ,potajemnie ,podstępnie ,szło wam dobrze ! Sam na sam już gorzej ,a nawet bardzo źle , odpadacie w przedbiegach

Gość gość
Dla was mogę być pojepaną psycholką ,jeżeli coś wam to ulży ! Takie kupy goowna, obrazić mnie przecież ,nie mogą !

Gość gość
Dostałeś sraczki z tych nerwow ? Zarzyj stoperan i duzo pij ,wody .... Może wypluczesz to ze łba i ci się polepszy

Gość gość
zażyj / poprawa

Gość gość
No i czy nie miała racji pisząc ,kto spamuje forum kupami ,analem i fekaliami ? Sam sobie ssij brudasie ,jeżeli jeszcze kręgosłup ci pozwoli tam mordą sięgnąć ! Psy tak robią ,o***t też potrafią sobie wylizać ! Próbuj ,może dasz radę ,będziesz miał zajęcie i nie będziesz siedział dzień i noc na kafe i goownami forum malował.

Gość gość
czytać się tego nie chce, nie pamięta dlaczego szukał, innych wini za to że znalazł

Gość gość
wszyscy wiedzą że żona nie daje rady

Gość gość
juz ja cos wymysle