Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak znaleźć kogoś ciekawego w aplikacjach randkowych?

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym sobie założyć konto, rok temu co prawda już miałam, udało mi się umówić na jedno spotkanie, ale nic z tego nie wyszło i nikogo więcej nie udało mi się poznać bo bardzo przeżyłam te nie udane „randki”. I pytanie jak się tam przedstawić? Czy opis który sobie wstępnie przygotowałam zachęcił by jakiegoś faceta? „Hej Chciałabym poznać zdecydowanego faceta, który wie czego chce od życia i nie rzuca słów na wiatr. Moimi pasjami w życiu są: ... (tu bym wymieniła). Jeśli chciałbyś się poznać, dowiedzieć czegoś więcej, śmiało polub mój profil.” Może być coś takiego? Co o tym myślicie?

Gość gość
Wiele moich koleżanek poznało swoich chłopaków właśnie przez takie aplikacje, wiec zawsze można próbować.

Gość gość
Nie wiem czy można kogoś fajnego poznać, bo sam nie miałem takiej okazji. Co do opisu to niby z jednej strony dobry, a z drugiej wieje nieco desperacko. Nie mam na celu Cię obrazić ale tak co niektórzy mogą to odebrać. Spróbować możesz nic do stracenia nie masz :-)

Gość gość
Nie obraziłeś mnie, dziękuje za opinie, w takim razie pomyśle aby go zmodyfikować jakoś :) a jaki według Ciebie byłby „nie desperacki”? Na prawdę chciałabym kogoś fajnego poznać, mam dosyć pisania z kolesiami którzy piszą akurat teraz ze mną bo im się nudzi lub będą wyświetlać wiadomość i nie odpisywać... albo takich co szukają tylko seksu to większość w internecie ehhh

Gość gość
A moim zdaniem za dużo od razu chcesz. Poznać to znaczy dowiedzieć się czego tak naprawdę chce ten facet, a nie sugerować. Bo trafi się taki, który wywnioskuje, że jak będzie nawijał o tym co chcesz słyszeć, uda mu się Ciebie oszukać. Po prostu poznać i dowiedziec się kto to jest. Niektórzy jak ja boją się tego rodzaju opisów, boją się jakichś ukrytych kobiecych planów, które wyciągniesz z kieszeni nie wiadomo kiedy.

Gość gość
Pisz prosto, bez dwuznaczności. Ludzie nie lubią gierek.

Gość gość
Większość szuka bzykania w takich miejscach nie ludz się. Chyba że jest totalnym szrekiem i w realu nie ma szans.

Gość gość
To ja już nie rozumiem. Narzekacie, ze większość dziewczyn opisu nie ma, a jak już jakiś ma to się jej boicie...

Gość gość
Może jakiś Rosjanin Cie zaprosi do siebie :D ;)