Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozwiązać ten problem? Pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, mieszkam z siostrą i facetem w jednym mieszkaniu,ktore nalezy do mojego faceta. On szukał lokatorów i tak się złożyło, ze zamieszkalismy razem we 3. Po jakimś czasie związałam się z nim. Początkowo siostra lubiła go, rozmawiała z nim, zaczepiala. Później gdy on zaczął ze mną być, zaczęła nas unikać. Jego w szczególności. Nie odzywała się do niego, poza czesc nie mowila nic, on nie raz mi mówił, ze to dziwne. Tłumaczyła to tym, ze nie lubi jak on się do mnie odzywa. Mój facet często mówi podniesionym tonem. Gdy słyszy naszą sprzeczke, to ja denerwuje, ze on tak do mnie mówi. Ze podnosi na mnie gkos i ma go za id*ote.Tak ona to tłumaczy. I tak ostatnio on miał urodziny, zaprosiliśmy kilku znajomych, ona nie chciała do nas wyjść, siedziala u siebie w pokoju zamknięta i zła że ja wołam by do nas wyszła na chwilę. Goście wiedzieli, ze ona z nami mieszka i trochę byli zdziwieni, a jak popili to zaczęli głośno to komentować. Ja już nie wiem co mam robić? Facet chodzi zły, częściej się kłócimy, a ona mowi ze z nim nie rozmawia bo on się ze mną kłóci.

Gość gość
Przeciez sama wiesz jak to rozwiazac. Siostra nie moze z wami mieszkac, musi sie wyprowadzic. Jak was nie stac zeby utrzymac mieszkanie, to wynajmijcie komus innemu. Aby wszystko bylo dobrze twoja siostra musi sie wyprowadzic

Gość gość
Nie wiem, dlatego pytam tutaj. Czy to normlane, ze aż tak nie chce spędzać z nim czasu? Nie siedzi z nami w ogóle, w żaden weekend, nawet gdy my siedzimy pijemy drinki, ona zamknięta u siebie w pokoju. Ja już nie wiem sama co o tym myśleć :/