Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś może wie czy wynajmujacy moze wyrzucic z mieszkania matke z 2 dzieci

Polecane posty

Gość gość
Wy jesteście k***a wszyscy poiebani jacys.

Gość gość
Ja tez nie kumam jak można nie płacić?

Gość gość
8:28 skoro masz tyle empatii to mzoe zapłac za t pania czynsz?

Gość gość
Ja nie wynajmuje żadnym matkom z dziećmi, żadnych dzieci ani zwierząt, dlatego, bo nie stać mnie na empatię dla pasożytów, jak autorka

Gość gość
Kobieto, mieszkasz z dziećmi za frajer od czerwca i kombinujesz dalej nie płacić? Narażasz sie na to, ze przyjdzie jakiś gach w nocy i bedzie robił ci syf z życia, policja przyjedzie i pojedzie , wyjdziesz z domu zamki ci wymieni, graty wystawi do piwnicy i sie bujaj. Wracaj do mamy i z niej dój kasę a najlepiej od tatusiów twoich dzieci a nie od obcych ludzi ! Samotna matka i jesień sie zbliża -;) co za wyrachowana baba! Czyli nadal nie masz zamiaru płacić bo masz wydatki? Patrz uważnie bo właśnie kroczysz droga do spelun. Jesteś złodziejka czy jak. Ty myślisz ze właściciel ma tez swoje kłopoty ?

Gość gość
Autorko kilka razy padło pytanie czemu płacisz.

Gość gość
Nie płacąc czynszu w każdej sekundzie stajesz się większym złodziejem. Ja wywaliłabym cię ba zbity pysk nie bacząc na konsekwencje! Mogłaś zapytać, poprosić, odrobić, ale nie robić takie chamstwo. Chciałabyś żeby ci się teraz ktoś to kuchni władował i nie chciał wyjść? Albo zabrał ci telefon? Robisz to samo. Jesteś odpadem.

Gość gość
Nie ma ważniejszych wydatków niż czynsz. Powinnaś niedojadać a płacić.

Gość gość
Czynsz to najważniejsza opłata jak Cie na nią nie stać to powinnaś mieszkać w domu samotnej matki albo u rodziny a nie oszukiwać ludzi, 4 miesiące nie płacić i planować nie płacić na Jesień i zimę niezła z Ciebie krętaczka i darmozjad , 500+ masz jak masz kilka dzieci to na czynsz trzeba zbierać

Gość gość
Albo to prowo albo autorka liczyła na to, że ktoś jej podpowie jak nie płacić i mieszkać więc nie odpisuje. Autorko kilka osób pytało czemu nie płacisz. Odpowiesz?

Gość gość
ludzie,przeciez to prowo