Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam fajnej komody

Polecane posty

Gość gość
Ja ostatnio w salonie agata bardzo ladna kupilam :) Taka skandynawska :) Zobacz sobie tam bo dobre oferty teraz sa bo koniec roku idzie, a mebelki maja naprawde porzadne.

Gość dast

U mnie w domu znajduje się komoda wykonana ze stali nierdzewnej. Zakupiłam ją od firmy  www.makdekor.pl i mogę wam powiedzieć że komoda świetnie się prezentuje i przyciąga wzrok. Jeżeli jesteście zainteresowani meblami wykonanymi ze stali nierdzewnej lub meblami lustrzanymi to się to zapoznajcie się z ofertą tej firmy.

Gość majka

Polecam zajrzeć do sklepu zona-design.pl. mają naprawdę ogromny wybór mebli w tym właśnie komód. Wszystko w niezłych cenach, sama mam od nich meblościankę w salonie jest bardzo dobra jakościowo polecam. 

Gość Ewelina

Fajne komody tylko w Unii Meble. Zależy o jaka fajną komodę chodzi, ale oni mają wszystko fajne pod każdym względem 🙂

Gość maja

Polecam zajrzeć do sklepu zona-design.pl. mają naprawdę ogromny wybór mebli w tym właśnie komód. Wszystko w niezłych cenach, sama mam od nich meblościankę w salonie jest bardzo dobra jakościowo polecam. 

Gość Eska
19 godzin temu, Gość maja napisał:

Hej , mam z tego sklepu komodę jasną, kupiłam ostatnio na promocji :) bardzo ładnie na żywo się prezentuje u mnie w pokoju :)

Gość maja
Dnia 29.05.2019 o 12:36, Gość Eska napisał:

Hej , mam z tego sklepu komodę jasną, kupiłam ostatnio na promocji 🙂 bardzo ładnie na żywo się prezentuje u mnie w pokoju 🙂

Ja również polecam meble z tego sklepu zona-design. Mam łóżko sypialniane z tego sklepu i sprawdza się świetnie, bardzo wygodne i masywne, kupiłam go akurat na promocji więc jestem bardzo zadowolona.