Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mała1234554321

problemy z chłopakiem

Polecane posty

witam, mam 16 lat i mam problem ze swoim chłopakiem. jesteśmy już ponad półtora roku i nasz związek polegał praktycznie na tym, że cały czas mu wypominałam jak powinien mnie traktować, był bardzo leniwy nie przyjeżdżał do mnie nadal robi to rzadko, wolał wydać pieniądze na grę niż na prezent urodzinowy dla mnie co było dość przykre, odprowadzanie mnie było dla niego bezsensu skoro mogę iść sama, i nie wiem bo może przesadzam ale jak słucham koleżanki jak opowiadają o swoich chłopakach, że je prezentują zabierają do kina są kochani i troskliwi to robi mi się smutno i głupio bo ja z moim chłopakiem byłam tylko raz w kinie. Przez to, że rzadko u mnie jest, rodzice się mnie czepiają, czemu on w ogóle nie przyjeżdża tylko ja jeżdżę do niego, nie ma z nimi kontaktów jakie bym chciała by miał, przyjaciółki rodzice od wielu osób słyszę bym z nim zerwała ale nie potrafię może to dlatego, że jest moim pierwszym chłopakiem i nie wiem jak się za to wziąć, a jak zaczynam takie tematy to zaczyna mi mówić, że mnie kocha jestem dla niego najważniejsza itp. ale ja już chyba tego nie czuję , chciałabym czegoś nowego ale boje się rozstania bo bardzo przywiązuję się do ludzi.

Gość gość
Autorko, nie wiem dlaczego waszą relację nazywasz związkiem. To nie jest żaden związek. To dziecinada.Poznaliście się gdy miałaś 14 lat. Podejrzewam, że ten wasz "związek" polega na trzymaniu się za rączki i całusach w policzek. Ty dopiero będziesz w prawdziwym związku gdy zerwiesz z tym kmiotem i poznasz rozsądnego, starszego od siebie chłopaka. Jesteś teraz w takim wieku, że jesteś gotowa na prawdziwy związek pomiędzy kobietą a mężczyzną.