Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bijciemnieażspuchne

Zakochałam się. A puszczalam się za kase!katastrofa CO ROBIĆ?!

Polecane posty

Gość baby to kłamliwe kuwry
gość dziś Właśnie. Nie jestem fanką przyznawania się do jakichś błędów młodości. Które w dodatku .... ) Ona MA SIĘ PRZYZNAĆ KUR'WA, a nie żyć w kłamstwie całe życie, PRAWDE ma powiedzieć, jeśli jeszcze wie jak to robić

Gość krwy i więcej
gość dziś Pierwsza i nienaruszalna zasada: mąż nie powinien o wszystkim wiedzieć. Lepiej dla niego i dla ciebie żeby nie wiedział. Zasada druga (i też nienaruszalna) nie wolno się do niczego przyznawać. To dotyczy przeszłości i teraźniejszości. Np masz czy miałaś kochanka, sponsora etc nigdy ale to przenigdy nie przyznawaj się do tego. Żeby miał nie wiem jakie dowody nie wolno! Jak złamiesz którąś z tych zasad będziesz miała piekło! Choćbyś była nie wiem jak zakochana nie wolno łamać tych zasad! > baby to kur!wy, tylko żadna się nie przyzna, co za czasy, iluzja i kłamstwa, jprdl

Gość gość
gość dziś dziś Potwierdzam. Nigdy nie można odkryć wszystkich kart przed facetem, bo zawsze to wykorzysta i będzie wypominał Zgłoś Je!bane szmaty, pełne kłamstw i obłudy, rzygam na was szmaty, niech te araby was gwałcą, hooj wam w doopy śmiecie

Gość gość
Jak miałam 21 lat to zaczęłam prace w klubie gogo, tańczyłam tam 2 lata. Nigdy nie miałam sponsora ani nic z tych rzeczy. Dorobiłam się, wróciłam do rodzinnego miasta, tam poznałam męża i potem potoczyło się... Nikt nic nie wie ani nie podejrzewa

Gość gość
żaden normalny facet nie będzie z puszczalską, a co dopiero z kurwą

Gość gość
Ten frustrat, pedał i świętoszek powyżej niech się przerzuci na facetów skoro baby takie niedobre ;D i tak, dziewczyna nie ma obowiązku o niczym opowiadać, bo wtedy nie znała swojego faceta i żadnych zobowiązań wobec niego nie miała ;D

Gość gość
żeby faceci byli tacy uczciwi i prawdomówni :D na pewno któryś ci powie co robił w przeszłości i jakie dzivki roochał na dysce

Gość gość
Autorko, żebyś się jeszcze nie przeliczyła z ta cała miłością. Jeśli go kochasz to rozkochaj go tez w sobie, odsuń go od ludzi którzy mogą cię zniszczyć, nie przyznawaj się do niczego. „Czego oczy nie widza temu sercu nie żal”. Z reszta zastanawiam się jakim dzbanem musisz być, ze puszczalas się na oczach innych XD nawet mi cię nie żal, ale życzę ci dobrze, oby prawda nie ujrzała nigdy światła dziennego pozdrawiam

Gość kłamstwa i obłuda
gość dziś Jak miałam 21 lat to zaczęłam prace w klubie gogo, tańczyłam tam 2 lata. Nigdy nie miałam sponsora ani nic z tych rzeczy. Dorobiłam się, wróciłam do rodzinnego miasta, tam poznałam męża i potem potoczyło się... Nikt nic nie wie ani nie podejrzewa > jesteś kur'wą żyjącą w kłamstwie, jak ty śpisz po nocach wiedząc to? To dopiero jest ciężar psychiczny. Okłamujesz własnego męża? kogoś kogo niby kochasz, czy z tym też udajesz i kłamiesz? Jesteś śmieciem, nic więcej

Gość gość
Autentyczna sytuacja z mojego otoczenia. Znajomy poznał dziewczynę i przychodzi z nią na grilla do znajomych, nagle mój kumpel bierze tego znajomego na bok i do niego mówi, że tą jego dziewczynę to on zna z roska.pl i że on i wielu jego znajomych ją roochało. Mało co się nie pobili, ale ten znajomy ogarnął sytuację, gdy chłopaki pokazali mu jej profil na roksie na telefonie. Twarz zamazana, ale charakterystyczny tatuaż, kolor włosów i figura się zgadzały, więc typ szybko zdał sobie sprawę, że spotyka się z kurw'iszonem :D cała akcja działa się na boku, gdy jego dziewczyna siedziała przy grillu na ławeczce z innymi dziewczynami, ale szybko coś wyczuła bo zmyła się bez pożegnania i nawet swojego chłopaka nie pożegnała :D Tak się skończyła ta wakacyjna znajomość. Znajomy do dziś jest obiektem drwin, a ten kur'wiszon chyba zdał sobie sprawę, że w Polsce sobie życia już nie ułoży ;)

Gość gość
Pracowałam w gogo i uwierz mi- nie dałabys wiary jacy tam przychodzą faceci- młodzi stulejarze, żonaci, stare dziady... Nie przyznawaj się, bo facet nigdy sie nie przyzna... Najstarszy zawód świata wciąż w modzie.

Gość gość
Autorko olej to. Jak bedziesz pewna siebie to mogą Cię cmoknąć. Chyba nikt na ciebie dowodów nie zbierał?

Gość ładne zawsze się kuwrią
gość dziś żaden normalny facet nie będzie z puszczalską, a co dopiero z k**wą > ale te KUR'WY okłamują tych facetów, dlatego lepszy szczery pasztet i deska niż jakaś kłamliwa i pusta lalka barbie

Gość gość
Faceci notorycznie kłamią i to jest ok, nawet ci z gorszego sortu.

Gość gość
KUR!WA zawsze będzie KUR'WĄ

Gość gość
gość dziś Faceci notorycznie kłamią i to jest ok, nawet ci z gorszego sortu. > baby kłamią 1000X więcej, dlatego jesteście gòwnem, widze na ulicy te kur'wy i gardze nimi bo wiem kim są i że kłamią

Gość gość
19.34. Serio? Dziewczyna to k****, a koledzy to tacy dobrzy, prawi i szlachetni, a tylko skorzystali z okazji? Ktoś kto chodzi na d***** jest taka sama k***a jak one i twój kolega też powinien się wstydzić zamiast tak otwarcie mówić, że korzystał z roksy.

Gość niewybaczalne
Jedna rzecz być puszczalską kùrwą, a druga kłamać o tym. Pierwsze do wybaczenia, drugie, ABSOLUTNIE NIE!!!!

Gość gość
Faceci za to spowiadają się z całej swojej młodości kobietom, jakie prostytutki roochali, w jakich trójkatach byli itd. tacy są szczerzy do bolu

Gość gość
gość dziś jakby ona nie dawała to by oni nie korzystali, to baby są bezmoralne k/urwiszony

Gość gość
dziś no dobrze się zachowali, bo chłopak chodziłby z ku'rwą. A to, że korzystali to wszyscy z naszej paczki wiedzą, oni się z tym nie kryją. Jeden to wieczny singiel, który zalicza na jedną noc, a drugi ma dziewczynę i ona wie o jego przeszłości, z resztą on twierdzi, że z tym skończył i to był błąd.

Gość gość
gość dziś Faceci za to spowiadają się z całej swojej młodości kobietom, jakie prostytutki roochali, w jakich trójkatach byli itd. tacy są szczerzy do bolu > szczery facet to zrobi i powinien, po co od kłamstw zaczynać związek, na początku obie strony wszystkie brudy na stół wykładają i dopiero czysty początek dla obojga, tak się buduje trwały związek nie na kłamstwach

Gość gość
dziś no dobrze się zachowali, bo chłopak chodziłby z ku'rwą. A to, że korzystali to wszyscy z naszej paczki wiedzą, oni się z tym nie kryją. Jeden to wieczny singiel, który zalicza na jedną noc, a drugi ma dziewczynę i ona wie o jego przeszłości, z resztą on twierdzi, że z tym skończył i to był błąd. x i tacy ludzie maja prawo kogoś umoralniać? A kim oni są jak nie koor/wiarzami

Gość gość
Nigdy mu nie mow o swojej przeszlosci.On ma byc z toba teraz,a nie wnikac wstecz.

Gość gość
gość dziś ale faceci potrafią się przyznać a te kur/wy NIE, o to tu chodzi, udają cnotki, szmaty píerdolone

Gość gość
gość dziś Nigdy mu nie mow o swojej przeszlosci.On ma byc z toba teraz,a nie wnikac wstecz. > a DLACZEGO ma nie wiedzieć? wytłumacz to

Gość widocznie takie czasy
no coż, po prostu z góry trzeba zakładać że każda w miare ładna się kur/wiła i nie będzie niespodzianek, tak wygląda sprawa obecnie, przykre

Gość gość
Dokładnie. Ci o których piszę nie kryli się że chodzili na ku'rwy, dziewczyna jednego z nich o wszystkim wie, a ta była znajomego ukrywała, że była zdzi'rą.

Gość gość
Nigdy mu nie mow o swojej przeszlosci.On ma byc z toba teraz,a nie wnikac wstecz.

Gość gość
ja jak poznaje kobiete to od ręki uświadamiam sobie że jest prawdopodobnie szmatą, wtedy życie jest łatwiejsze i nie ma potem pretensji