Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bijciemnieażspuchne

Zakochałam się. A puszczalam się za kase!katastrofa CO ROBIĆ?!

Polecane posty

Gość Bijciemnieażspuchne
Zarobiłam*

Gość Bijciemnieażspuchne
O zgrozo...

Gość gość
No mądra to ty nie jestes

Gość gość
Nakręcacie się a to zwykle provo od trolla

Gość gość
Zawsze mogłaś się wyprzeć i powiedzieć, ze ktoś się pod ciebie podszył, ale pewnie chwaliłas się tym przyjaciółka :) pamietaj nie ma czegoś takiego jak przyjaźń między kobietami, zawsze któraś się wyłamie i zrobi świństwo.

Gość gość
20 lat prowadziłas się dobrze... to ile masz lat? 40? Czy szczycisz się tym, ze się w niemowlęctwie nie puszczałas?

Gość gość
W 2000 r na studiach miałam 2 facetow do seksu w mięsie gdzie studiowałam. Z jednym się prulam w zamian za darmowe mieszkanie a z drugim dla kasy. Trwało to rok, potem z tym skończyłam, miałam 20 lat i poznałam fajnego faceta. Wmowilam mu, ze jestem dziewica i nigdy nie byłam z nikim w związku. On uwierzył ale po pierwszym razie nabra podejrzeń wiec wytłumaczyłam to tym ze od kilku lat używam tamponów i zamawiałam się wibratorem. Uwierzył. Dziś jest moim mężem, mamy dzieci :D Nigdy się nie spowiadaj z przeszłości, no chyba ze w konfesjonale :D

Gość gość
„Mieście autokorekta

Gość gość
A teraz prujesz soe z szefem za posade Kobiety takie sa

Gość gość
Nakręcacie się a to zwykle provo od trolla

Gość gość
Jeśli to prawda to facet Cię nie kochal, to bylo zauroczenie co najwyżej chociaż watpie. Trzeba bylo powiedzieć jakby już na 100% chciał z Tobą byc. Ja się obecnie zakochalem, ona jest dla mnie calym swiatem gdyby mi coś takiego powiedziała (3 kolesi z Internetu, czy puszczanie w akademiku) to bym nie robil problemu, wiadomo jak dziala ten kraj i nie raz niektórzy idą na łatwiznę

Gość Bijciemnieażspuchne
To nie jest żadne provo On dalej się nie odzywa I nadal jestem zablokowana.

Gość Bijciemnieażspuchne
Miałam nadzieję że przemysli sprawę. Ale czuje że przepadło bo jest zasadniczy I stanowczy. Tak się kończy gdy ktoś ma za dużo w D... A mu malo. Zarabialam 3 tyś miesięcznie!!!

Gość gość
Serio wierzysz w to ze nie rozpowie tego innym? Bo obiecał? :D przy pierwszym pytaniu jego kolegi ,,dlaczego z nią zerwales?" mu to powie i krąg wtajemniczonych się powiększy. Nie bądź naiwna. FB radzilabym Ci sksowac...

Gość gość
Ja zarabiam 1470 I w życiu bym się nie sk***ila! Nawet po kryjomu. Dobrze ci tak!!

Gość gość
To prowokacja,nie odpisujcie juz w tym temacie!

Gość gość
Ja nic nie zarabiam a nigdy w życiu nawet jakbym z głodu umierała nie zostałabym d****a

Sporo jest takich kobiet, wiec nie musi to być prowokacja (aczkolwiek może). Choć był tu dyżurny Erotuman, który podszywał się pod autorkę.

Gość gość
Po cholere mowic. Przeszlosc to przeszlosc. Ja mialam ok. 30 facetow ale niczyja sprawa, tylko moja. Co prawda nie za kase, ale jak dawali prezenty to bralam. W sumie to z perspektywy czasu mysle ze za kase byloby rozsadniej:). Jak maz przed slubem zapytal ilu mialam przed nim, powiedzialam ze “duzo” I na tym chce zakonczyc ten temat. Nie powinno go obchodzic co robilam zanim go poznalam ani mnie nie obchodzi co on robil. To nie zadne zycie w klamstwie. To konczenie jakichs okresow w zyciu. Glupio zrobilas ze mu powiedzialas, to nie byla jego sprawa. Teraz moze rozpowiedziec wszystko.

Gość Bijciemnieażspuchne
To nie jest prowokacja Wchodzę tu I czytam rady I trochę żałuję że powiedziałam ehh Płakałam cały dzień Głowa mi peka

Gość gość
Robisz problem z niczego. Większość kobiet to k***y a później udają dziewuce bądź ze mialybttlko jednego. Zerwał z Tobą, ale i tak wyjdzie za k***e która go k***e która go oklamie. Mogłaś nie mówić, twoja sprawa.

Gość gość
Problem to jest w tym ze powiedzialas. Teraz nie rob juz nic. Czekaj cierpliwie. Jak pozniej bedziesz miala okazje to powiedz ze zartowalas zeby sprawdzic jego reakcje..1000zl zarobilas? To z iloma sie puscilas? Z jednym? Z dwoma? Robisz z igly widly, glupio tylko ze o tym rozpowiadasz

Gość gość
kobiety to sz'maty! te co radziły jej by trzymała to w tajemnicy to także mentalne kur'wy

Gość gość
Powinnaś powiedzieć prawdę, całą prawdę i tylko prawdę. Jeśli wasza miłość jest prawdziwa i głęboka to facet nie będzie miał do ciebie pretensji za przeszłość. Ważne będzie, że to dla niego się zmieniłaś.

Gość gość
16.53 taaa niby wybaczy, pozornie jakiś czas będzie ok a potem w każdej kłótni będzie jej to wypominał i nie będzie mógł sobie poradzić z jej przeszłościa, będzie go to dreczyło. A co jak kiedys beda mu koledzy, znajomi gadać o niej, mowic o niej ,,k...a" bo się dowiedza o jej przeszłości i będzie mu wstyd za swoja dziewczynę. Życia nie znasz...

Gość gość
Rekolekcje z Anną Golędzinowską - dzień trzeci https://m.youtube.com/watch?v=9rRzRrSarBc 🌻 Autorko, zobacz wszystkie trzy części jej historii i wyślij do niego. Jeśli nie zrozumie tzn. że nie jest Ciebie wart. Pozdrawiam :) 🖐️

Gość gość
To tak jakby oczekiwać od kobiety ze zaakceptuje to ze facet był w przeszłości męską szmata. Wiele kobiet po takiej wiadomości by odeszło chyba ze juz ktoś się zbyt bardzo przywiozę. Ogólnie to lepiej nie mówić w ogóle takich rzeczy tym bardziej na początku związku a jeśli powie się później to i tak facet prży pierwszej lepszej kłótni będzie wyzywal babę od k****y na 100%

Gość gość
09.40 dokładnie