Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bijciemnieażspuchne

Zakochałam się. A puszczalam się za kase!katastrofa CO ROBIĆ?!

Polecane posty

Gość gość
Bijciemnieażspuchne x Nie zadręczaj się. Jemu się nie tłumacz z Twojej przeszłości. Jeśli naprawdę kochasz to popraw się i już więcej nie dotykaj się takiego puszczalskiego goowna bo jak widzisz sama zło potem ciągnie się za nami i śmierdzi. Nie tylko Tobie. Również ludziom dookoła. Dlatego zatrzaśnij drzwi za sobą i nie rozmyślaj nad tym. Chcesz się odciąć od demonów z przeszłości? Idź do Spowiiedzi Świiętej. Szczerej. Bez picowania. Generalnej. Takiej ze wszystkiego z całego życia. Ludzie popełniają błędy życiowe ale TYLKOJeezus nas prawdziwie podnosi i oczyszcza. Więc też wybacz sobie. Trzymaj się. Pozdrawiam :) 🖐️ PS.: Kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamień. PS.: zobacz na youtub filmiki z nawrócenia polskiej modelki Anny Golędzinowskiej.

Gość gość
gość dziś Nigdy mu nie mow o swojej przeszlosci.On ma byc z toba teraz,a nie wnikac wstecz. > ale dlaczego ma to ukrywać??

Gość gość
jak poznaję nową dziewczynę to zawsze przeszukuję roksę i odloty czy nie ma jakiejś dzi'wki przypominającej moją dziewczynę w okolicy w której mieszkam. kumple robią to samo. także ku'rwy nie będziecie miały łatwo ze znalezieniem frajera ;)

Gość gość
Bijciemnieażspuchne x Nie zadręczaj się. Jemu się nie tłumacz z Twojej przeszłości. Jeśli naprawdę kochasz to popraw się i już więcej nie dotykaj się takiego puszczalskiego goowna bo jak widzisz sama zło potem ciągnie się za nami i śmierdzi. Nie tylko Tobie. Również ludziom dookoła. Dlatego zatrzaśnij drzwi za sobą i nie rozmyślaj nad tym. Chcesz się odciąć od demonów z przeszłości? Idź do Spowiiedzi Świiętej. Szczerej. Bez picowania. Generalnej. Takiej ze wszystkiego z całego życia. Ludzie popełniają błędy życiowe ale TYLKOJeezus nas prawdziwie podnosi i oczyszcza. Więc też wybacz sobie. Trzymaj się. Pozdrawiam :) 🖐️ PS.: Kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamień. PS.: zobacz na youtub filmiki z nawrócenia polskiej modelki Anny Golędzinowskiej.

Gość gość
19.46 Jesteś niebywałym frustratem, ale skoro już używasz takich słów, to wiedz że na równi ta dziewczyna i koledzy byli k**********i. Porządny chłopak znajduje sobie stałą dziewczynę i z nią ma seks, a nie z jakąś roksą. A jak koledzy się z tym nie kryją to jeszcze gorsze z nich k***y męskie bez zasad

Gość gość
Ja się nigdy nie prostytuowałam ale śmieszy mnie ze od kobiet oczekuje się szczerości i spowiedzi ze swojej przeszłości a faceci tego nie robią i nie opowiadają o tym jak się koor/wili a też świeci nie są

Gość Bijciemnieażspuchne
Boże czemu pozwoliłes mi to zrobic :(

Gość gość
18.36 dokladnie, a jest tez druga strona medalu...nawet jeśli on by to przetrawil, wybaczył Ci i byscie byli razem to mogłoby go to dręczyć i w końcu byscie się rozstali (bardzo prawdopodobne)- nawet jeśli z innych powodow byłoby rozstanie, ale chodzi o to ze mógłby rozpowiadac kolegom o Twojej przeszłośc****aplałby komu tylko mu się podoba a jednocześnie siebie by wybielał (miałby ,,asa w rekawie" w postaci tej wiedzy o Tobie), tym sposobem wieść by się rozeszła, dowiedzialoby sie o tym więcej osób i jeszcze bardziej popsulabys sobie opinie (bo zakaldam ze na razie o Twoim puszczaniu sie wie niewielka grupka osób). Także nie mów bo sama strzelisz sobie w kolano!!!

Gość gość
nie ty jedna się puszczałaś, nie jedna była dzivka ma teraz męża i dzieci

Gość gość
Dziewczyno, co innego gdybyś nadal tkwiła w tym bagnie. Jeśli z tym skończyłaś, to należy to do przeszłości. A Twoja przeszłość jest Twoja i tylko Twoja. Nie daj sobie wmówić jakimś frustratom, że wchodząc w związek musisz się potencjalnemu partnerowi wyspowiadać z całego życia. Nie musisz i nie powinnaś. Nikt nie jest święty. A facet zawsze wykorzysta przeciwko Tobie niewygodne dla Ciebie fakty, nawet jeśli będzie mówił, że zaakceptował Twoją przeszłość. Przede wszystkim on nie jest od akceptowania lub nie Twojej przeszłości. On poznał Cię teraz i tylko od teraz może Cię rozliczać z Twojego zachowania wobec niego, a nie Twoich przeszłych relacji. Jeśli chciałabyś porozmawiać, wygadać się, to daj znać. Mieszkam od wielu lat za granicą, poza Europą, nikt mnie nie zna, ani ja na pewno nie znam Ciebie. Trzymaj się.

Gość gość
Nie miałam takich problemów jak ty autorko, ale też miałam pewne tajemnice i konsultowałam się z psychologiem czy mówić o tym mu czu nie. "Prawda w związku opartym na miłości to podstawa". Tak mi powiedziała moja pani psycholog. Powiedziała też, że ta tajemnica i wyrzuty sumienia, będą niszcząco wpływać na mnie i w konsekwencji na relację między mną a nim. Powiedziała, że lepiej od razu stanąć w prawdzie niż cały związek budować na kłamstwie. Z perspektywy czasu mogą przyznać z ręką na sercu, że Pani psycholog miała rację. Stań w prawdzie, życie w kłamstwie będzie cię niszczyło i żarło od środka, wiem coś o tym.

Gość gość
Powiedzcie dziewczyny jak mężczyźni mogą mieć do was szacunek, skoro widzą i czytają jak radzicie prostytutce by trzymała w tajemnicy swoją przeszłość? No jakim prawem możecie wymagać szacunku od mężczyzn skoro macie taką niską moralność, że solidaryzujecie się nie z porządnym chłopakiem, a z prostytutką, która handlowała swoim ciałem? Jesteście beznadziejne, cieszę się, że mam żonę z zagranicy.

Gość gość
Czemu psycholog miała rację To znaczy co nie powiedziałaś mu jednak prawdy i ci to niszczyło rozwiń to

Gość gość
skąd masz żonę na zachodzie jeszcze większy burdel niż w Polsce

Gość gość
A skąd wiadomo, że on jest taki porządny ☺ Ja też kiedyś zakochałam się w takim przystojniaku, z pozoru jak się wydawało ułożonym, z dobrej rodziny. Jak się później okazało posuwał babki za kasę w stolicy.☺ Tak więc, olej to i nic nie mów .

Gość ukryte koorfiszony
gość dziś Ja się nigdy nie prostytuowałam ale śmieszy mnie ze od kobiet oczekuje się szczerości i spowiedzi ze swojej przeszłości a faceci tego nie robią i nie opowiadają o tym jak się koor/wili a też świeci nie są ) i kobiety i faceci na początku powinni wywalić wszystkie brudy z przeszłości na stół aby sprawa była jasna i zacząć z czystą kartą razem już bez kłamstw, ale wiele bab uważa że to normalne ukrywać prawde

Gość gość
Bijciemnieażspuchne dziś Boże czemu pozwoliłes mi to zrobic smutas.gif > teraz Boże, a jak doopy dawałaś to nie było zmiłuj

Gość syf autentyczny
Baby nagminnie kłamią, już nie potrafią te suki mówić prawdy, syf i mogiła, jprdl co za hoojowe czasy nastały

Gość gość
Bijciemnieażspuchne dziś Boże czemu pozwoliłes mi to zrobic smutas.gif 🌻 Bóg Ci nie pozwolił i jednocześnie nie Zniszczył Twojej wolnej woli, którą otrzymałaś od Niego w prezencie. Nie Przymusił Cię siłą. Za bardzo Cię Kocha. Każdy z wolnej woli popada w grrzechowe upadki. Dlatego polecam Ci Spowiiedź Świiętą. Zobacz ten filmik: Demons of Sex - fr. Peter Glas, exorcist https://m.youtube.com/watch?v=ON3fMLk6ZaU Ten filmik mówi o tym jakie nieszczęścia ludziom się dzieją po tym jak bez żyją bez małżeństwa. Dlatego przyszła matka i ojciec muszą odciąć się od ciągnących się za nimi demonów nieczystości bo potem przechodzą one na ich dziecko.

Gość gość
Ale o jakim kłamstwie do cholery wy piszecie? Ona nikogo nie oklamala. Te wszystkie rzeczy miały miejsce, gdy była wolna i mogła robić co chciała. Partner może ją rozliczać tylko z tego, co odbyło się w trakcie ich związku. A psychologów to ja szanuje tylko tych starej daty, włącznie z moją matką. Kiedyś te studia i zawód coś znaczyły, a nie jak teraz byle coś postudiować i zdać! Moja matka jako psycholog z 30letnim stażem w życiu by nie gadała pacjentowi takich głupot.

Gość gość
"Nie wierz nigdy kobiecie! Dobra rade Ci dam"

Gość Bijciemnieażspuchne
Gość 21:58 Oklamalam !!!!!! Pytał z Iloma spałam.... Ehhh

Gość gość
22.07 a czy on Tobie się wyspowiadał z Iloma spał? Zresztą nawet jeśli powiedział, mógł sklamac, zanizyc liczbę albo o czymś nie powiedziec (np. O jakiś trojkatach). Haloo on jest przystojny, nie mień złudzeń ze z tego nie korzystał... Faceci tez kłamią i nie sadze by każdy mówił tak chetnie o swojej przeszlosci, a jeśli Ty mu się przyznasz to możesz być pewna ze kiedyś to wykorzysta przeciwko Tobie! A szczególnie po rozstaniu jak bedzie gadał na prawo i lewo ze mialas sponsorów.

Gość gość
Dla mnie nikogo nie oklamalas :D ja pytanie "Z iloma spalas" zrozumiałabym jako pytanie ilu miałam facetów, partnerów z którymi wiązał mnie seks z uczucia. Nie mieszałabym do tego przygód czy tam sponsorów :)

Gość gość
Bijciemnieażspuchne dziś Gość 21:58 Oklamalam !!!!!! Pytał z Iloma spałam.... Ehhh ) Ty JE,BANKA KUR/WO, nie tylko dajesz doopy ale jeszcze kłamiesz w żywe oczy, jesteś ZEREM

Gość gość
baby to kur'wy a autorka kru'wiszon #1

Gość gość
jak byłem młody też roohałem co popadnie ale gdy poznałem żone to wszystko jej opowiedziałem a ona mi, żadnych tajemnic, tak się zaczyna związek

Gość gość
Bog Ojciec Kocha Swoje dzieci kazde.

Gość Piaskun
Dlatego nie wierzę w miłosierdzie. Ktoś kto celowo kłamie na nie nie zasługuje. W przypadku gdyby taki kwiatek wpłynął nawet wiele lat po ślubie i dzieciach porzuciłby natychmiast i kobietę, i dzieci. Brzydziłbym się k***wskiego pomiotu.