Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę facetow

Polecane posty

Gość gość
20:25 a niby jakim cudem mezczyni maja byc inni, skoro wiekszosc bab jest egoistyczna, roszczeniowa, zimna, nic od siebie nie sa w stanie nikomu dac, potrafia tylko stawiac zadania i wymagania, sa skrajnie rozwiazle, wulgarne, okrutne i narcystyczne? tak zle z babami jeszcze nie bylo, i z dnia na dzien w dodatku jest coraz gorzej.

Gość gość
wczoraj Kobiety przyjmują męskie cechy przez facetow, którzy na przestrzeni lat stracili jaja i nie potrafią się zająć kobieta!! Role się odwróciły i będzie jeszcze gorzej

Gość gość
faceci to go/wno, gardze tym smrodem kalowym

Gość gość
baby to szmaty, gardze tym syfiastym podgatunkiem.

Gość gość
Kobiety narzekaja na swoich bylych, ze sa dupkami a oni byli tacy od poczatku. Wniosek kobiety narzekaja na mezczyzn, ze sa dupkami bo same leca na dupkow.

Gość gość
baby to powinny zdychac po porodach

Gość gość
Beka XD

Gość gość
Wystarczy przeczytać wszystkie tematy na Kafe o tych męskich ścierwach XD A kobiety to o wiele gorsze idiotki, każda niby taka samodzielna i „feministka” bo w końcu 21wiek itd a każda by się zes/rala za chłopem. Macie to na co pozwalacie. Jak chcecie porządnego to nie bierzcie pierwszegoepszego który was zapyli idjotki

Gość Bicu
A ja nienawidzę samic, ale tylko polskich

Gość gość
20.19 taa... Może by się kazda zessrala ale za przystojnym i fajnym facetem (których jest baaardzo mało) a nie za byle polaczkiem-cebulaczkiem co ani wyglądu ani zachować się nie umie. Po co mi taki, żeby się męczyć byleby mieć chłopa na siłę? Żeby nie być stara panna? Byle czego nie biorę :)

Gość gość
Mam dosyć samotności, potrzebuje bliskości. Chciałabym mieć męża i dzieci w przyszłości i być kochana xxx nie ma takich kobiet w realu nie ma

Gość gość
04.15 to znaczy jakich?

Gość gość
04.15 to znaczy jakich? xxx takich, które po prostu chciałyby być kochane i z wzajemności dawać miłość

Gość gość
rzygac mi się chce jak patrzę na tych wszystkich facecików, którzy się za mną uganiają tylko dlatego, ze jestem niedostępna :) tyle pięknych i romantycznych slow usłyszałam, a powód był tylko jeden- rozłożyć nogi :) Dziewczyny bawcie się tak jak ja- wykorzystuje frajerów finansowo i uciekajcie jak oni zaczną chcieć czegoś więcej (seksu) :) Faceci nie są warci niczego, czasy potulnych kobitek się skończyły, dziś to oni powinni być szmaceni jak kobiety kiedyś. PS jestem 20lstnia dziewica, bo nie robię za materac dla frajerów pozdro :*

Gość gość
14.06- tak trzymaj dziewczyno! Mało jest dziś takich jak Ty. SEKS to nie sport, żeby uprawiać go z byle kim. Jak spotkasz tę właściwą osobę na pewno to doceni.

Gość gość
14.06 popieram! Ja też jestem dziewica chociaż mam już 26 lat, nie bez powodu chociaż chętni byli. Z każdym rokiem coraz bardziej nienawidzę facetów jak słyszę i czytam co wyprawiaja. Dzisiaj spotkanie normalnego fajnego faceta graniczy z cudem!

Gość gość
dziś Dodam tylko, ze to, ze dalej jestem dziewica nie ma nic wspólnego z moim libido, sama potrafię się zadowolić cudownie :) A dziewictwo oddam temu kto na to zasłuży i nie ważne czy to się stanie za rok czy 10 lat :D Pozatym na swoim dziewictwie potrafię dużo ugrać, bo to jak wabik na facetow- żeby być pierwszymi i „zaliczyć” zrobią wszystko dla kobiety. Szkoda, ze wiele dziewczyn tego nie rozumie i dawaja pierwszemu lepszemu, przez którego potem cierpią i płaczą :) pozdrawiam

Gość gość
Co do tego dziewictwa to coś w tym musi być.... Niby faceci wola doświadczone w łóżku I nie przeszkadza im to, ze ich dziewczyny ktoś wcześniej posuwał ale jak przychodzi co do czego to spalić się chcą byle mieć dziewice i żeby ja mieć to nawet się oświadcza... Czesteo faceci mówią, ze dziewic już nie ma no chyba ze w przedszkolu, ale prawda jest taka ze nie dla psa kiełbasa XD alfa szmaci beta płaci... okłamujcie się dalej faceciki hahaha beznadziejni się urodziliscie i beznadziejni zdechniecie