Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

26 lat nie miał dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Oto moje pytanie do osób zainteresowanych artykułem Jak sądzicie jak musi wyglądać i jaki mieć charakter mężczyzną kutry nie był nigdy z kobieta ?? Oczywiście możecie zadawać pytania będę odpowiadać w 100% szczerze Aż jestem ciekawy odpowiedzi ps.to o mnie

Gość gość
*który Ta auto korekta

Gość gość
Miły, kulturalny, uprzejmy, wrażliwy, inteligentny. W skrócie - frajer, który prosi i przeprasza bez powodu. To chyba wszystkie cechy samca beta, który nie ma szans na znalezienie normalnej partnerki (chyba, że otyłej lub samotnej matki, bo jest idealnym kandydatem na pantoflarza).

Gość gość
Hahahaha no teraz to.mnie rozbawiles

Gość gość
Taki los, co poradzisz? :O

Gość gość
Mogłeś mieć więcej inwencji i polotu wymyślając temat podobny do mojego:o

Gość gość
Autora tematu chyba już tu nie ma :O Komentarza z dziś nie pisał autor tylko ja :O

Gość gość
00:53 Ty tak serio? Masakra

Gość gość
Co masakra? Takie życie niesprawiedliwe i tyle:o

Gość gość
to bedzie wygladać jak w kabarecie

Gość gość
Że jesteś powolny w tych sprawach? :O

Gość Tadeusz Małek 36
Ja mam 36 lat i nie miałem nigdy dziewczyny i tak zostanie jeszcze kilka lat. Kilka lat po 40 stce poznam moją drugą połówkę. Tak to jest że jedni się podobają a inni muszą trochę poczekać.

Gość gość
Wystarczy byc porzadnym a taki nie pasuje do 99 % kobiet dzisiaj

Gość Tadeusz Małek 36
Wiadomo że na koloni to ten przystojny ma wzięcie a ten gorszy chodzi za grupą. Cieszy się jak może być blisko bo mogło być gorzej. Często tez dokłada z własnych pieniędzy żeby nie wyrzucili go z tej grupy. W wieku 40 lat myślenie kobiet jest inne. Już nie patrzą aż tak bardzo na wygląd nie chcą nie wiadomo czego. Liczy się żeby nawzajem się podobać i żeby nie być samemu

Gość gość
Śmieszne w tym wszystkim jest to że się kobietom podobam często to od nich słyszałem zdarza się że one same nawiązują ze mna kontakt Wiele razy mówiły mi ze jestem uczuciowy ahhh może aż za Bardzo się staram je zalać uczuciami i to je odstrasza? Zawsze po pewnym czasie kontakt z dziewczynami się urywa Dodam że ćwiczę trochę na siłowni Ale nie jestem strasznie przypakowany i nie Chce byc po prostu chce zdrowo wyglądać mam powyżej 185 wzrostu twarz też nie wyglada jakbym że schodów na nią spadł Więc to chyba mój charakter je tak odstrasza :/

Gość gość
Bo dziewczyny są po...ane najpierw szukaja badboyow a jak wpadna z takim i on je nap....rdala to zdają sobie sprawę że to był zły wybór w koncu jak mu się już znudzi to zostawia kobietę sama pozniej A ona chciałyby znaleźć porządnego mężczyznę Tak juz jest

Gość gość
Kilka razy próbowałem się związać z dziewczyna jak jakaś lepiej poznałem i chciałem czegoś więcej to mnie zostawiła Ale to bez sensu po ostatniej próbie zdałem sobie sprawę że mam już wyj****e na kobiety już zawsze będę je traktować jak ku...y nie będę rozmawiać o uczuciach i przywiązanie A tylko je zaliczać bo jak chce być wobec nich porządku to mam 26 lat I jestem prawiczkem Ta zasada że albo ty kogoś wys...sz albo ktoś ciebie jest żeczywiscie prawdziwa A ja już nie chce być sucha.y przez kobiety

Gość gość
9.17 9.42 Autor