Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę się przespać z fajnym facetem ;)

Polecane posty

Gość gość
1:50 to chetnych akurat nie mam :p 25 lat. Zeby na zywo kogos poznac. Usmiechac sie do was, cos probowac i zeby jakis byl chetny i traktowal powaznie ehhh.

Gość gość
powiem ci tak autorko i to słowa weź sobie do serca i nie słuchaj głupot innych co pianolą głupoty i się śmieją z ciebie że jesteś dziewica w tym wieku , ludzie są zamknięci na zmiany i nie przyjmują do wiadomości że nie każdy jest wstanie być z kimś i się zmuszać i tak dalej zmiennych jest bardzo wiele, i teraz tak wszystko co cię kobieto hamuje to twój strach i lęk i zwlekasz w każdej chwili , ludzie się boją zmian boją się wyróżniać , i tak dalej , zauważyłaś chyba jedną rzecz ludzie którzy coś osiągają nie boją się ryzykować i ciężkiej pracy i są pewni siebie , czy to dotyczy kariery , związków , sportu , trzeba walczyć a największym wrogiem tak naprawdę jesteś ty , ty sama się blokujesz wiesz ?

Gość gość
Z północy Polski :) macie rację trzeba przeżyć to;)

Gość gość
1:53 prawda masz rację , z tym że nie wiem czym się tak blokuje . Tym chyba że wszyscy już dawno mają to za sobą

Gość gość
1:57 tez sie tym blokuje, czuje dziecinna przy doswiadczonych seksualnie i zwiazkowo, w ogole jestem z innego swiata.

Gość gość
Dużo mi to nie mówi. A ja z warszawy. Nawet jakbym chciał nie za bardzo mogę się tobą zająć autorko ze względów religijnych. Najwyżej mogę ci zrobić masaż i pomiziać się. XD

Gość gość
gość dziś zgadzam się przyjemne jest to że mogę się przytulić i kochać się , tylko wiesz ja ćwiczę kulturystkę , i dla mnie zabawy godzinne lub dłuższe i ostre fajne , ale wiesz nie chcę się znudzić i przesadzić , choć nie ukrywam seks jest na ostatnim miejscu u mnie , pierwsza rzecz u mnie żeby moja myszka była szczęśliwa , a druga zajmuję się kulturystyką i hobby , i dopiero gdzieś tam jest ten seks , facet musi dojrzeć do niektórych rzeczy , później uprawiasz seks tylko żeby jej sprawić przyjemność a nie sobie , ja skupiam się na innych celach jak budowa domu i że chcę dziecka

Gość gość
Jak to religijnych? Jesteś księdzem? Czy seks tylko po ślubie?

Gość gość
2:00 od autorki : ja również uważam że seks nie jest najważniejszy ale ważny . Rodzina i dziecko to marzenie , ale z kimś wartościowym i chcącym tego .

Gość gość
Osoba wierząca powinna przestrzegać dekalogu, czyż nie? Nie cudzołóż.

Gość gość
Nie przestrzegam dekalogu a i tak seksu brak:) to tak jakbym przestrzegala

Gość gość
gość dziś przestań myśleć że ktoś to ma za sobą , to jest twoje życie k***** zrozum ty decydujesz z kim będziesz pierwszy raz sypiać i komu zaufasz , i ostrzegam cię ja to jestem szczery do bólu ale , ostrzegam bardzo dużo facetów kłamie nie ma żadnych zasad moralnych , przykro mi to mówić ale jest mało facetów co ma wartości nie wiem że jest kobieta w związku on będzie miał to gdzieś i będzie do niej stratował , faceci i zarówno kobiety bardzo się pogubili nie szanują innych związków i więzi , i robią głupie błędy nie rozmawiają z sobą bo boją się odrzucenia od swojej połówki wolą iść żalić się do kochanki a nie powiedzieć żonie ten świat szedł na psy , przestrzegam cię kobieto poznaj dobrze faceta

Gość gość
gość dziś ja chcę być kulturystą i mieć kochającą żonę i być jak mój idol nic więcej

Gość gość
Ok. To prześpijmy się bez seksu xD Wtulimy się w siebie i będzie nam dobrze i ciepło w te zimne noce xD

Gość gość
gość dziś nie rozumiem

Gość gość
gość dziś Nie ważne.

Gość gość
Do 01:57 Nie wszyscy mają to za sobą. Najlepiej z seksem czekać jak najdłużej.

Gość gość
Autorko powinnaś dumna, że jesteś dziewica. Wiesz ile mężczyzn marzy o dziewicy?

Gość gość
gość dziś ja nigdy nie marzyłem, i to nie jest nic specjalnego spotkać dziewce , to są tylko głupie marzenia prawiczka lub nie dojrzałego faceta , trzeba mieć nie równo pod sufitem by myśleć w taki sposób , co typie psychika ci nie pozwoli że kobieta miała faceta z którym już to robiła , no nie rozśmieszaj to jest zachowanie dziecinne trzeba się z takimi rzeczami pogodzić ludzi jest za dużo a to że trafisz na taką sierotę która ma to przed sobą jest nikła , więc nie myśli się o takich głupotach , zachowujcie się jak faceci a nie jak dzieci

Gość gość
2:43 czyli dziewice to sieroty..? ehh

Gość gość
jesli o mnie chodzi to moglabym byc zarowno z prawiczkiem jak i z doswiadczonym mezczyzna, mi to obojetnie, byle by nie traktowal mnie jak ufo, jak dziwolaga, a o takiego mezczyzne w pewnym wieku coraz trudniej.

Gość gość
Z polnocy polski a jakie miasto? :)

Gość gość
Sprzedaj dziewictwo. Nie warto tym c***jom dawać za nic. Seks jest przereklamowany.

Gość gość
14.37 lecz się.

Gość gość
Seks jest super i daje wiele przyjemności. Poznaj autorko jakiegoś przystojniaka, który będzie pociągający i do dzieła :)

Gość gość
gość dziś zarosła c***iczka pajęczyną, już po ptokach

Gość gość
dziewice są, jakby to powiedzieć, troche naiwne oraz.... no nie oszukujmy się, kiepskie

Gość gość
raz się spotykałem z dziewicą, nigdy więcej, za dużo zachodu

Gość gość
Autorka: Zależy jaka dziewica , jak taka co nigdy nie dotykała faceta to ciężko . Ja nie naleze do takich, ale nie było na tyle fajnie z nikim nigdy żebym chciała to zrobić ;)

Gość gość
rozwincie to, ze dziewice sa naiwne, kiepskie i ze szkoda zachodu, jestem ciekawa :P