Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tez robicie się mokre widząc les sex?

Polecane posty

Gość gość

Dopadła mnie mega chcica.... Przeglądałam strony i podświadomie wszystkie były w klimacie lessss... W rezultacie zrobiłam się mokra.... Dawno nie byłam z kobietą, ale na maxa mnie kręci ten klimat.....

Gość gość
Zawsze gdy oglądam internetowe zagraniczne p****le bez względu na szczegóły mam mokro w majtkach i często kończy się to masturbacją

Gość gość
partner czasem mnie"testuje" jak reaguję na les p****le. Początkowo tak, ale teraz wcale się nie wstydzę że widok nagich podnieconych kobiet jest ekscytujący i piękny. lubię takie p****le.

Gość gość
Większość kobiet jest bi tylko się nie przyznają.

Gość gość
podniecenie przy patrzeniu na les to żadne bi. Lubię oglądać, nawet lubię rozpocząć masturbację przy partnerze jak oglądamy. Nie jestem zazdrosna jak jego bardzo podniecają takie widoki, no ale potem ...

Gość gość
Ja też nieraz mam ochote na oglądanie gay i mnie to podnieca a czy to znaczy że jestem bi lub homo? No nie

Gość gość
22:26 bycie bi to nic złego, to wręcz naturalne, szczególnie w przypadku kobiet. Niepotrzebnie przyjmujesz obronną pozę.

Gość gość
jak les traktuje się jako wstęp do właściwego seksu to nie uważam tego za bi. Chociaż można tak to traktować. W każdym razie jsest bardzo fajny. Zdarzyło się, że faceci wkręcili się w jakieś sportowe transmisje, no to zapowiedziałyśmy, że idziemy spać. Zapowiedziałyśmy, że mamy ochotę na coś mocnego i żeby nie zaspać poszłyśmy razem do łóżka jeszcze pogadać. Noale trochę to potrwało, jeden przypadkowy dotyk, drugi, trzeci. seksowny strój więc szybko poczułyśmy swoje ciała, pieszczoty były bardzo fajne.