Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marze o nieśmialym prawiczku..

Polecane posty

Gość gość

Marze o nieśmialym prawiczku..

Gość gość
Sluchajcie od zawsze mam taka fantazje ze robie to z niesmialym prawiczkiem wiadomo nieobytym w tych sprawach. Szczegolnie kreci mnie taki typ naukowy np informatyk taki typowy nerd troche dziwak i zbok:). Zy cos ze mna jest nie tak? Noe wiem skad sie biora takie fantazje ale naogladalam sie takiego typu roznych filmikow i ogolnie uzaleznilam sie. Marzy mi sie rozprawiczenie takiego i sprobowanie roznych rzeczy niekoniecznie od razu seka wiadomo trzeba siw go nauczyc itd. Moga byc pieszczoty lekka dominacja itd. Sa wogole jeszcze prawiczki tacy 20+ ?

Gość gość
Są nawet w wieku 26 lat kolega mówił

Gość gość
Żebyś się nie zdziwiła że jak zacznie to będzie lepszy od wszystkich twoich wcześniejszych partnerów. Informatyk to pewnie sam jeszcze naoglądał się od cholery p****li i tylko dasz mu okazję do wypróbowania wszystkiego.

Gość gość
Wlasnie mnie kreca tacy zboczeni informatycy maniacy i nerdy hehe... naprawde mega mnie to podnieca sprobowac z takim niedoswiadczonym sama lubie ogladac p... jestem chyba jakas zaburzona i zboczona

Gość gość
Ja mialam wczesniej jednego kochanka tylko ale jednak ciagnie mnie w strone taka jak napisalam mam 26 lat a marza mi sie mlodzi niedoswiadczeni

Gość gość
Ja bym ci powiedział że mieszcze się w podanych kryteriach, ale się nie będę wychylał. Szukasz na jednorazową przygodę czy dłużej? Oczekujesz tylko seksu czy coś więcej? Możesz poszukać chętnych na jakiejś uczelni na kierunku informatyka.

Gość gość
Szukam na dluzej. Generalnie nie interesuje mnie sam seks tylko zwiazek. Chodzilam na fakultet na wydzial informatyczny i musze przyznac ze bylo w czym wubierac hehe:) wiekszosc dziwakow informatykow zapatrzonych w komputery gry jakies technologie itd. Madre i inteligentne chopoki hehe ale ciezko cos dotrzec do ktoregokolwiek. Zazwyczaj sa tak niesmiali i zamknieci w sobie ze az glupio myslec czy sie nie narzucam na sile itd wiekszosc plochliwa niestety.

facet z twojego opisu to ja ale niestety nie chce byc w zwiazku i dziewczyny tez nie szukam a seks mnie nie interesuje :D

Gość gość
A Boruch to troll i mu smierdzi k***s

Gość gość
A taki po40tce po jednej kobiecie bardzo nieśmiały ale z potencjałem?

Gość gość
Możesz spróbować się zainteresować tym samym. Zagrać z jakimś w grę. :D Powiedz że ci się komputer popsuł i poproś o pomoc, albo z jakimś programem masz problem. Powinni się wszyscy rzucić z pomocą. Skąd jesteś?

Gość gość
Hehe no na komputerach to sie za dobrze nie znam moze ten trikas by wypalil:D

Gość gość
No wiekszosc wlasnie nie chce powaznego zwiazku i chyba w tym problem bo ja jednak na stale kogos bym chciala. No ale coz nic na sile..

Gość gość
Ja mam 25. Możesz mnie rozprawiczyć.

Gość gość
Jak tam autorko, znalazłaś już swojego prawiczka?