Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lady chłodnicze Bolarus

Polecane posty

Gość Joanna

Szafy chłodnicze z Bolarusu są świetne, kupiłam rok temu i do tej pory się trzyma jak nowa. Gorąco polecam

Gość krzysztof00

Produkty są bardzo dobrze wyposażone, miałem kilka lat lady chłodnicze z innych firm i nie byłem tak zadowolony jak z Bolarusa.

Gość Benia

Mam od niedawna model VERTIKA PRALINE i jest super! Sama lada bardzo prosta. Nie jest jakoś przesadnie ozdobiona czy przykuwająca uwagę. Co mnie cieszy bo daje to możliwość skupić się klientowi na jej słodkiej zawartości. Tworzy super tło! 

Cena za taką jakość sprzętu bardzo w porządku 🙂 Każdemu kto się waha polecam. Zawsze można porównać sobie warunki techniczne dla pewności.

Gość Anna

Od dnia kiedy mam męża korzystamy ze sprzętów Bolarusa i nigdy się to nie zmieni, polecamy wszystkim.

Gość hapil

Zdecydowanie warto zainwestować. Przez zakupem porównałem sobie moją z konkurencyjnymi i technicznie wypadła sporo lepiej, a cena też nie z kosmosu. Za taki solidny sprzęt mógłbym zapłacić nawet więcej. W końcu nie jest to coś co chciałbym wymieniać po 2 latach 

Gość Wika
41 minut temu, Gość hapil napisał:

Zdecydowanie warto zainwestować. Przez zakupem porównałem sobie moją z konkurencyjnymi i technicznie wypadła sporo lepiej, a cena też nie z kosmosu. Za taki solidny sprzęt mógłbym zapłacić nawet więcej. W końcu nie jest to coś co chciałbym wymieniać po 2 latach 

Mam ladę FUTURA od Bolarusa i też myślę że to zakup na lata 🙂

Gość eryk

Sprzęt 10/10! Polecam 🙂 

Gość Krystyna

Lady z Bolarusa są najlepsze. Mają dobrą pojemność, nic się nie psuje, mam już rok i nadal są jak nowe. Polecam.

Gość Mariusz

Jakie są ceny w Bolarusie za lady chłodnicze? Słyszałem, ze nie ma tragedii 

Gość Anna

Meble chłodnicze z Bolarusa są bardzo pojemne, mam sklep dopiero rok, ale przez ten rok lady mają się dobrze, są nadal jak nowe, nie ma zadnego problem,u.

Gość Danka

To prawda, meble chlodnicze najlepsze są tylko z Bolarusa. Polecam

Gość Ada

nie kombinuj i bierz bolarusa jak chwala 😊 chyba nie ma zbyt mocnej konkurencji

Gość Aleksandra

Dokładnie, nie ma sie nad czym zastanawiac, Bolarus tworzy naprawdę bardoz porzadne lady i witryny.

Gość Marta

Mnie się mega sprawdza, a mam całkiem bogate rozeznanie w tym temacie. Bolarus tu jest najlepszy 😉

Gość Marysia
21 godzin temu, Gość Marta napisał:

Mnie się mega sprawdza, a mam całkiem bogate rozeznanie w tym temacie. Bolarus tu jest najlepszy 😉

Potwierdzam! tez mam porownanie i z bolarusem naprawde nie ma zadnych problemow. Solidny sprzet 👍👍👍

Gość ola

Taaa, bolarus wydaje sie byc najlepszy w tej kwestii 😄 sama mam kilka lat i nie bylo problemow

Gość Marek

Sklep? Jak tak to tylko Bolarus i mowie zupelnie serio bo przedtem mialem juz kilka innych i każda z nich zachodziła wilgocią, a wiadomo co później się dzieje z wnętrzem i ścianami przy ktorych lady stoją. 

Gość dssd

Naprawde sa spoko, nie powiem. Mam juz je jakis czas i nie narzekam 😉

Gość Marianna

A i owszem i bardzo sobie chwalę tę współpracę. To dobry producent, a sprzęt robi solidny. Mamy je w sklepie i się super sprawdzają, nawet przy tak dużej eksploatacji. 

Gość Marek

Ja mam ich szafę chłodniczą. Lady nie potrzebowałem, ale jeśli chodzi o moją szafę to jestem bardzo zadowolonym dobrze się sprawdza. Kup, wygląda na to, że do każdego sprzętu się przykladaja i wypuszczają solidne meble.

Gość Alicja

Lady mają naprawdę dobrej jakości. Kupiłam dwie do sklepu i nie mam się do czego przyczepić, bo jakościowo jest super 😉

Gość Bogdan

Ja mam i polecam z całego serca. Super jakość i dobry kontakt z handlowcem. 

Gość Kondziu

Ja u siebie w sklepie posiadam urządzenie do napojów i jestem zachwycony. Polecam każdemu. Napoje zawsze są zimne, a klient ma łatwość w wyciąganiu butelek. Spoko opcja do sklepów!

Gość anetawlodarczyk

Cena i jakość w parze, a to chyba jedna z ważniejszych kwestii. Poza tym wygląda po prostu ładnie 🙂

Gość Majka

Jak do tej pory współpraca z firmą BOLARUS układa się bez problemów. Lady trzymają temperaturę, nie ma usterek.

Gość judyta676

Ja mam sprzęt tej firmy w swojej sieci cukierni i sprawdza sie niezawodnie ;)

Gość Roman

Ja wyposażenie do mojej restauracji zamówiłem na goga-gastro.pl, dobry kontakt z klientem i świetne ceny.