Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moglibysmy byc para

Polecane posty

Gość gość

Ja Cie lubie. Moglabym zbudowac z Toba zwiazek. Dlaczego nie wiem nawet czy Ty mnie chociaz lubisz? Nie powiedziales mi specjalnie nic milego, ale czuje,ze sie przyciagamy.I,ze myslimy o tym samym...Jestes dla mnie odpowiednim kandydatem na partnera na reszte lat zycia... pozwole Ci na wiele, chce byc z Toba. Malo jestem wylewna na zywo, wiem. Potrzebuje spotkania w cztery oczy, zrozum, ze tam gdzie sie widzimy nie jest za komfortowo... daj jakis znak, umow sie ze mna

Gość gość
No dobra ja już zakładasz taki temat,to fajnie ale napisz zawsze chociaż coś jeszcze,np:skąd jestes(mniej więcej)albo jak wyglada twój wybranek i wtedy jeśli on tu trafi przypadkiem to być może skontaktuje się z tobą albo będzie zdecydowany w stosunku do ciebie a tak,takie pisanie to jest bezsensowne...

Gość gość
Chciałem się umówić, usłyszałem odmowę

Gość gość
No chyba sobie sam to dopowiedziales. Ja na serio musze sie powstrzymywac.zeby samej Ci nie zaproponowac wspolnego wypadu na kawe. Daj mi w koncu zielone swiatlo

Gość gość
23:03 Tłumaczenie nic nie da! Tego typu osoby z premedytacją piszą takie teksty, by zwodzić innych, którzy tu weszli, ponieważ jest im smutno, czują się samotnie, a taki tekst powoduje u wielu osób złudne nadzieje, że to może ta ich ukochana osoba, a piszący te głupoty ma niezła zabawę z cudzego bólu.

Gość gość
Tu autorka. Nie mam zadnej zabawy. Ani nie chce nikogo zwodzic. Dorosli ludzie nie beda dawali sobie mydlic oczu. Kazdy wie, ile osob mieszka nawet na wsi, co dopiero w jednym miescie a nawet calej Polsce . Kazdy moglby to napisac. Ja jednak szhkam cudu,olsnienia,jasnowidza, pocieszenia... nie chce zle

Gość gość
Dokładnie jak piszesz,takie tematy zakładane sa bezsensu a poźniej odpowiedzi w podobnym stylu,ludzie,piszcie cokolwiek tak by sie w jakiś sposób z identyfikować a nie takie enigmatyczne nie wiadomo kto do kogo!

Gość gość
Jak nie chcesz źle to napisz to co napisałem zaraz pod Twoim tematem,drugi post a nie takie pisanie do siebie!

Gość gość
Nie jestem w stanie, bo sie boje, ze ktos rozpozna mnie z opisu. Chce,zeby nasza milosc byla w tajemnicy na poczatku. Duzo kobiet ostrzy sobie na mojego wybranka zeby. Nie chce wysmiewaczek i zlosliwych bab,ktore rzucaja klody pod nogi

Gość gość
Musisz uważać na kobiety z końskim zgryzem. Taka na pewno ma długie zęby.

Gość gość
Nie bądz dziecinna,by miał sens twój założony temat musisz coś napisać,wierz mi,że ten opis pasuje do multum przypadkó i każdy się łudzi,że to o nim,nawet jak napiszesz jakie województwo albo czy on jest gruby,szczupły,brunet czy blondyn to nadal nikt postronny cię nie skojarzy,co najwyżej osoba zainteresowana a przeciez o to chodzi.

Gość gość
Nie,raczej ostrza sobie zeby sztuczne , bo swoich dawno juz nie maja. Stare panny. Wdowy i rozwodki, dzieciate. .mysla ,ze jeszcze maja szanse u niego, ale sie przelicza. Ja jestem tam najmlodsza wiec sila rzeczy mam pierwszenstwo haha

Gość gość
Ja też szukam pewnej pani tutaj i nawet jak się bedzie zgadzało skad jest i jak wygląda to dopiero pierwszy krok by przejści na priv i sie przekonać na 100% czy to własciwa osoba bo tak to sa tylko domysły.

Gość gość
No dobra to cos napisze jeszcze... Jego fryzura nie ma znaczenia czy kolor wlosow , bo prawie wlosow nie ma, ale to w ogole mi nie przeszkadza. Jest swietny z charakteru. Ma milion zalet. Moze za duzo gada,ale to nic. Ja tez lubie mnostwo paplac,jednak nie tam ,gdzie sie widujemy

Gość gość
I tak mało ale dobre i to,już masa osób,która ma włosy nie będzie się łudziła i obserwowała ten temat,w tym i ja.

Gość gość
:) ostrzyżony na kròtkie, nie łysy :)

Gość gość
Jest szczuply,niski,ma dosc okragla twarz.bardzo ladna,z oczami .

Gość gość
To nie ja bo ja nie mam oczuw.

Gość gość
Opis pasuje do Lolka z Bolka i Lolka, to nie jest realna postać, ogarnij się autorko! :-)

Gość gość
To byli chyba bracia z innych matek bo każdy z innej parafii.

Gość gość chmurka
Dzień Dobry ,pozwól autorko.. że wbiję się brzydko mówiąc w temat .Ja do tego Pana który szuka pewnej pani.Jego rysopis -ciemne króciutkie włosy ,piwno brązowe oczy ,pieprzyk na twarzy z lewej strony wzrost 177 cm,uroczy ,wysportowany ,lata się nie widzieliśmy.Czekam na odzew.Teraz muszę już iść ,będę po 21.00

Gość gość
Gość chmurka mężczyzn o takim rysopisie jest wielu, więc nie rób sobie złudnej nadziei :p

Gość gość
A ma niebieskie oczy?

Gość gość
Tak, ma niebieskie oczy

Gość gość
Mojego Kochanego tu nie ma, co miałby tu robić . Jest wiele podobnych, pasujących tematów, to fakt. Spokojnie mógłabym założyć temat autorki.

Gość gość
Dokładnie gdzie ma pieprzyk :)

Gość gość
Kocham Ewę 😍 :)

Gość gość
pasuję do opisu jednak to raczej nie ja jestem poszukiwany: szkoda, że to właśnie nie jestem poszukiwany, gdyż gdyż właśnie :P człowiek chciałby a potem okazuje się, że to ktuś inny, zatem nie atem :P

Gość gość
Gosc 11:57 Podaj jej jakies cechy, bedzie prosciej sie namierzyc . :-)

Gość gość
a temu uroczemu panu czego w życiu brak?