Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę mi się płakać

Polecane posty

Gość gość

Przyjechałam dziś w odwiedziny do dziadków, na kilka dni, długo ich nie widziałam. Wszystko było niczym w bajce, póki do towarzystwa nie przyłączyło się dwóch wujków i razem z dziadkiem "degustowali" alkohole. Dziadek w szybkim tempie upił się do tego stopnia, że zasypiał na stojąco, jeden wujek położył się spać, natomiast z drugim nawiązałam dyskusję. I się zaczęło. Wujek kompletnie nie przyjmował do wiadomości mojego zdania, nie dawał mi się nawet wypowiedzieć, więc nie mogłam mu nic wytłumaczyć... Zaczął reagować agresywnie, więc nie wytrzymałam i powiedziałam mu, że jest nienormalny i powinien udać się na terapię! Wtedy tak się zdenerwował, że wyzwał mnie od niedorozwojów, mówił o tym, że zawsze wiedział o tym, że jestem nienormalna, że nie mam żadnych znajomych (mam znajomych, ale niewielu - jestem introwertyczką), że nic nie potrafię zrobić (potrafię gotować, sprzątać, tańczę...). Powiedziałam, że nie będę z nim w takim razie dłużej dyskutowała, ale on nadal swoje... W tym momencie wjechał również na Bogu winną babcię, dziadek się obudził i (sic!) całkowicie nietrzeźwy zwyzywał babcię (powiedział do babci "spierd*** su**", bo kazała mu iść spać, wujek dołożył cztery grosze. Nie wytrzymałam, powtórzyłam, że są nienormalni i, że babcia ma nie dyskutować, ponieważ to są zwyczajni agresorzy! Przeraziłam się i zaczęłam płakać, już gdy się zmyli, bo zwyczajnie nie potrafię zrozumieć takiego zachowania, oni nie piją z tego co wiem za często, ale gdy już wypiją to do takiego stanu... + ta agresja. Zaczęłam się nawet zastanawiać czy wszyscy mężczyźni tacy są? Jeśli tak to ja podziękuję. :(

Gość gość
Mężczyźni z Polski mają tak wiele za złe traktowanie kobiet w krajach muzułmańskich, a sami zachowują się w taki a nie inny sposób. Wystarczy im odrobina alkoholu! Już naprawdę wolałabym męża muzułmanina niż Polaka...

Gość gość
baby som jakies inne

Gość gość
Ta ja chyba wolę zostać lesbijką. :( - Autorka