Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odmowa przyjęcia paczki od kuriera

Polecane posty

Gość gość

Zamówiłem grę fifa19, miała być wczoraj i na nią czekałem cały dzień aż kurier się łaskawie pojawi. Nie było go, więc planuje pojechać dziś do sklepu i kupić tę grę, a jeśli kurier przyjedzie w poniedziałek to jej nie odebrać. Czy można nie odebrać paczki i jakie są konsekwencje?

Gość gość
Przede wszystkim pokazujesz się jako cham. Skoro już zamawiasz coś w sieci, licz się z tym, że może przyjść z opóźnieniem. Nie narażaj sprzedawcy na niepotrzebne koszty wysyłki, tylko czekaj cierpliwie. A jak cierpliwości nie masz, trzeba było od razu ruszyć d*psko do sklepu. Odpowiadając - jeśli zamawiałeś na Allegro, dostaniesz negatywa. Jeśli w sklepie, mogą cię wpisać na czarną listę klientów i już niczego ci w przyszłości nie wyślą. Pozdro.

Gość gość
w opisie było wyraźnie napisane, że przesyłka będzie 28.09, to że kurierowi nie chciało się przyjechać to oczywiście nie wina sklepu, ale niech sobie partnerów handlowych dobierają tak, aby usługi były wykonywane profesjonalnie. Może zadzwonię i umówię się na zwrot kosztów wysyłki, tyle mogę.

Gość gość
nie odbieraj, kurierzy to chamy i lenie

Gość gość
Sprawdź w regulaminie ile czasu ma kurier na dostarczenie paczki. Obstawiam, że dwa tygodnie.

Gość gość
nic ci nie grozi, ale czemu sklep na mieć starty z powodu kuriera? poczekaj, pograsz sobie w przyszłym tygodniu.

Gość gość
Nie bierz

Gość gość
fHTNp8gZAPAg77m5sMdURhBr