Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jewelinka...

Polecane posty

Gość gość

Jak malinka :-D :-P

Gość gość
Haraszo ;)

Gość gość
Jewelinka teraz będzie dopiero rozkminka.. Napisałem wierszyk i już pewnie mokra jest twoja brzoskwinka No i pewnie gada o tym cała rodzinka Zaloże sie że aż wrze teraz twoja chałupinka Jewelinka nie wyjeżdżaj do Szczecinka Pojedźmy razem kiedyś do Ciechocinka A tam od razu w nocy przepcham ci kominka OBIECUJE - Teraz będzie regularna zapinka I już zawsze będzie zadowolona twoja SZCZELINKA 👄 :-D

Gość gość
Bardzo jesteś łaskawy , mój panie :) Doceniam to i dziękuję ,kłaniając się nisko, ale za głupi jesteś, dla mnie Bardziej od szczelinki ,dbam o strawę duchową .Więc z propozycji nie skorzystam ,a jak będziesz nalegał i dalej molestował ,dostaniesz w zęby !

Gość gość
Jewelinka by tak nie napisała :-D :-P W zęby zawsze ;-) CZEKAM DZIŚ, BĘDE "NA MIEJSCU" :-D Serio 🖐️

Gość gość
Poważnie ? Znasz Jewelinkę dobrze ? Myślę ,że się zagalopowałeś mój panie i szybko zmieniłeś kierunki. Trzeba najpierw myśleć ,zanim się coś napisze ! To co robisz to zwykłe molestowanie i nie ważne jakiego imienia użyjesz , zawsze dotrze tam gdzie kierujesz !

Gość gość
CHCĘ W ZĄBKI!!! :-D Parking z północnej strony osiedla.. Będę czekał po 22 ;-) 👄 🖐️

Gość gość
hahahahha po 22 to za późno , po pargingach nie chodzę ,nikogo nie szukam. Jak chcesz w zęby dostać to dostaniesz ,cierpliwie czekaj ! cierpliwość to cnota !

Gość gość
Nalegam!!! Będę sam!!! ;-) 🖐️

Gość jak to ty jewelinka
Chociaż w to nie wierze bo moja Jewelinka taka nie jest! :-( To weź lokalnego zabijakę I oraz lovelaska S :-D A ja ci obiecuje - Będzie wesoła i fajna zabawa :-D Będzie łogień :-P Wk****iłaś mnie 🖐️

Gość gość
Twoje życie jest puste ,jałowe, uwięzione w sieci ! Obciążone sumienie i ręce pełne śmieci ! Nic nie masz ,coby mnie skusiło do tego,żeby się z tobą spotkać i dać ci w zęby ,zwłaszcza na osobności ,gdy nikt nie widzi ! Jaka to dla mnie korzyść, jaka radość dla mnie i satysfakcja ? Potrzebuje publiki ! Publicznie molestujesz ,publicznie zęby, zbierać będziesz !

Gość gość
Znowu mi się ciebie udało wku/rwić ? Nawet nie wiesz jak się cieszę hahahhahahahaha

Gość gość spadam
JAK TO TY TO Przecież wiesz że ja kolegialny nie jestem choopak co po niektórzy KRZYKACZE i pajacyki ;-) Ja nie krzycze pod publiczkę jak to bywało czasem JA DZIAŁAM :-D I proszę się tu nie wykręcać :-P Gwarantuje cie że moje ząbki zostaną na swoim miejscu przez długi, długi czas ;-) Czekam w umówionym miejscu, będę sam. Nikt nie będzie nic widział ;-) Więcej tu nie napisze 🖐️

Gość gość
dziś Bo ja ci nic złego nie napisałem. Wkurwiłaś mnie i teraz napisałem serio. Czekam tam gdzie ci napisałem! Nara! 😠

Gość gość
cienki bolek jesteś ,a wydawało się ,że ho ho ,hop i do przodu i już ciele :) :) :) albo coś innego podobnego !

Gość ciach bajera
Czekam po 22! Koniecznie weź zabijakę! ;-) :-D 🖐️

Gość gość
hahahahhahah ,no to czekaj ,jesteśmy umówieni hahahahhahah

Gość gość
Zabijaka to podobno kawał pijaka Przy kobietach notorycznie udaje chojraka A to tak na prawdę figura nijaka Taka postać w towarzystwie dwojaka Pierttolne ze dwa razy z lepiaka Poprawie z dyniaka A jak to nie wsytarczy to zajeppie mu frontala ze zwojego kajaka Tak załatwie tego gnojaka I sie skończy legenda wielkiego wojaka KC :-P 👄 ❤️

Gość gość
Masz młotek w domu ? Puknij się nim kilka razy ,może rozum wejdzie ci na swoje miejsce wreszcie i przestaniesz robić z siebie idi/otę . Nie jesteś wart mojego zainteresowania ,aż się sama dziwię ,że ci odpisuje ,ale widocznie tak ma być ,coś lub ktoś, tym zawiaduje !

Gość gość
W jednym wątku prawy uczciwy ,zakochany wypisując mądrości wyczytane z książek, w innym błaznujesz . Żaden aktor nie jest dobry we wszystkim ,albo gra komedie ,albo role poważne ,dramatyczne ,lub jeżeli warunki mu pozwalają amantów .Zdecyduj się w końcu ,bo nie do każdej roli się nadajesz .

Gość gość
Bo ktoś mi tu grozi i chyba to nie jest moja Jewelinka ;-) Moja Jewelinka wie że ja nie lubie jak ktoś mi grozi :-P Dobra nie mam czasu. Nara 🖐️

Gość gość
Wiesz jaka różnica jest między mną ,a tobą ? Ja nie gram ,ja jestem sobą ! Nie udaje kogoś ,kim nie jestem, nie marnuje czasu , na wymyślanie bajek latami ,jakby tu kogoś zbajerować , jak komuś dokuczyć ,czy się na kimś zemścić ! Nie gram ról ,nie wcielam się w fikcyjne postacie, ,nie interesuje mnie cudze życie .Żyje swoim życiem ,bo wiem ,ze jest moje i tylko moje ,a ja jestem jedyna w swoim rodzaju i nie ma innej drugiej takiej ! Molestowanie podlega pod paragraf , więc zastanów się czy warto ciągnąć to dalej .... no i nie ciesz się ,ze zapomniała to co było ,tak nigdy się nie stanie !

Gość gość
Ponowię pytanie: co się z tobą dzieje? Bo nie mogę się połapać... heh...

Gość gość
Twój problem ! Nie mój !

Gość gość
Myślałam, że nasz;) nie krzycz, bo mie lubię krzykaczy...

Gość gość
Nasz ? Po co się wciskasz miedzy przysłowiową wódkę i zakaske ????? Za dużo napisane ? Trzeba pomataczyc ?

Gość gość
Nie ma miejsca na północnym. Jestem na południowym ;) 🖐️

Gość gość
Jednak potrafisz mnie rozśmieszyć hahahahha No masz plusa !

Gość gość
Pije napar osiedlowych wojowników i czekam na zabijaków 🖐️

Gość gość
Czekaj ! Cierpliwość to dobra cecha !