Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on kogoś poznał?

Polecane posty

Gość gość

Hejka, Mam do Was pytanie może macie w tej sprawie własne doświadczenia lub spojrzycie na tą sprawę Waszymi oczami Mój chłopak z którym jestem od pół roku w związku na odległość zaczął bardzo dziwnie się zachowywać Pisał do mnie non stop, co 3 godziny, dzwonił codziennie wieczorem na videorozmowie aż nagle z dnia na dzień przestał pisać, odpisuje mi np po 5 godzinach, do tej pory pisał na dzień dobry i na dobranoc a teraz gdy ja mu napiszę na dobranoc nie odpisuje dobranoc tylko daje lubie to do wiadomości Trwa to od 2 tygodni, ja w takim razie nie zasypuje go wiadomościami, piszę tylko czasem na dzień dobry i na dobranoc Przestał się mną interesować Dodam że nie jest zajęty, nie pracuje ani nie studiuje Zauwazyłam że ostatnio bardzo dużo czasu spędza na Whatsapp i zmienia tam tapete, kilka razy w przeciągu ostatnich 3 dni, są to zdjęcia jego z siłowni bądź bez koszulki 2 dni temu zapytałam go czy wszystko jest w porządku między nami, wkurzył się na mnie, powiedział że nie chce teraz ze mną rozmawiać i żeby nie pisać teraz do niego, zawsze tak mówi jak się na mnie wkurzy ale zwykle po 3 godzinach dzwonił bądź pisał Nie zrobił tego więc po 12 godzinach ja napisałam że nie chce się kłócić a on że zawsze robie problemy, mówi mi to co jakiś czas a ja nic tak na prawdę nie robie, o nic się nie czepiam, powiedział też że zawsze go pytam czy o to i mówi mi że jest normalny ze mną, dodał też żebym więcej tego nie robiła Martwię się, a z nim nie da się porozmawiać Co o tym myślicie? Bardzo proszę o rady <3

Gość gość
No raczej ma inną