Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gorszej lipy niż BADOO nie widziałem na oczy

Polecane posty

Gość gość

większośc nierealne oczekiwania , nie odpisują, urywają kontakt, wystawiają ,

Gość gość
Jak lipa, to po co masz tam profil? ;)

Gość gość
Tak, ostatnio pisze do mnie kobieta, odpowiadam normalnie, nie zdawkowo. Jej pierwsze pytanie, dlaczego jestem tutaj drugie co robię na codzień (choc w opisie było). Potem brak odp. Pisze po 2 tyg. brak odp. Idiotka uważam. Stracić taka okazję do poznania się bo nie wygląda tak źle i to samo miasto.

Gość gość
Sympatia nie wiele lepsze, chociaż ktoś czasem zajrzy, na badoo pusto nie wiadomo dlaczego nikt nie zajrzy. Brak odpowiedzi jest też.

Gość gość
chłopy tam też porażka. umieszczają zdjęcia sprzed 20 kg mniej ;p

Gość gość
Autorze bo kobietom nie chodzi o to by byc kochane. One chca byc tylko pozadane przez dupkow, ktorzy chca je tylko uzywac i ponizac. Takie sa erealia pogodz sie z tym. Nie bez powodu wybieraja takich zlych ludzi.

Gość gość
No ba, oszusci i oszustki tak robią. ALe jak ja podpisuję datę zrobienia zdjęcia to i tak nie ma to znaczenia. Jakby nikt nikogo nie szukał. Pisze do osób bez zdjęć bo te ze zdjęciem mają dziwne aktorskie miny i jeszcze nie odpisują.

Gość gość
gość dziś Tak, ostatnio pisze do mnie kobieta, odpowiadam normalnie, nie zdawkowo. Jej pierwsze pytanie, dlaczego jestem tutaj drugie co robię na codzień (choc w opisie było). Potem brak odp. Pisze po 2 tyg. brak odp. Idiotka uważam. Stracić taka okazję do poznania się bo nie wygląda tak źle i to samo miasto. x ja do jednej napisałem wszytko o sobie o zainteresowaniach pasjach o pracy, wszytsko.. a ta odpisała hej... i nic zero odpowiedzi, następny dzień zero , czekam drugi trzeci czwarty, tydzień , dwa , trzy a ta nic ... pomyślałem no idiotka. Skoro ja piszę o sobie dużo a ta nie potrafi nic powiedzieć to soory... księcia niech sobie znajdą na białym koniu.... kuźwa.. chcą opisu mają, nie chcą żeby pisać "hej" piszę o sobie dużo, i tak i tak źle. Kobietom to nigdy nie dogodzisz

Gość gość
22:08] Dzisiaj założyłem sobie znow fotkę.pl. Tam jakby widać inne są kobiety, nie udają, zaglądają interesują się.

Gość gość
bado to dno

Gość gość
Na fotce właśnie odwiedziło mnie 97 osób, chociaż dziś założyłęm. na sympatii zero, na badoo zero.