Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradza

Polecane posty

Gość gość

On mnie zdradza ale i tak sypia że mną dlaczego? Po co to robi skoro i tak ukrywa że mnie zdradza i musi mieć kochankę

Gość gość
No co ty, nikt nikogo nie zdradza. Zwiazki i malzenstwo sa swiete. I zaden NORMALNY Polak w zyciu by nikogo nie zdradzil. :D :D :D lepiej byc samemu a nie ladowac sie w ten syf.

Gość gość
Bo w ten sposób sam siebie dowartościowuje, nie zdradza bo ciebie już nie chce, zdradza bo tamta jest chętna.

Gość gość
Dowartosciowywuje się że kogoś kłamie??

Gość gość
To pewnie skomplikowane. Pisze od strony mezatki-kochanki. Zakochujemy sie, ale tez ciagle kochamy bylych partnerow. Uczciwie, jak chcesz go zatrzymac, to powiedz ze o wszystkim wiesz I kaz mu wybierac (jak to jest poczatek to wybierze ciebie), moj maz udawal ze nie widzi. Staral sie przeczekac. Dzisiaj naprawde nie wiem ktorego wybiore.

Gość gość
Ale po co sypiać z mezem/zona skoro ma się kochanka?

Gość gość
Dowartościowuje sie ze jest taki atrakcyjny, cwany i ze ma dwie do bzykania. dowartościowuje sie ze samym faktem ze kochanka na telefon , ze żona na codzień, taka natura , teraz bedzie zdradzał az sie nie wyda a potem na kolanach bedzie przepraszał a potem znajdzie następna chętna której nie przeszkadza obrączka i dzieci obcej kobiety. Kochanka nic nie musi poza dawaniem, nie daje nie jest kochanka

Gość gość
Z żona / mężem masz raodzine, wspólna sypialnie i życie, z kochanka sypiasz dla rozrywki , żona sie znudzi i tak jest i bedzie, kochanka sie znudzi dostanie bana i jest pozamiatana

Gość gość
I ty nie czujesz do siebie obrzydzenia? Wiesz, ze wlazi na jakas wywloke i ty uzyczasz mu swego ciala? Wez fuj. Sama z siebie robisz sciere. Pogon dziada z sypialni, jak nie z zycia. Jestes w syfie moralnym.

Gość gość
Nie slychaj ich. To nie jest tak. Ja tez zdradzam meza (jak I twoj ciebie), ale to nie zna czy ze go nie kocham.kocham, tylko inaczrj

Gość gość
Powinno być jak w krajach muzułmańskich,każdy chlop powinien mieć "wiele" żon

Gość gość
Kazda kobieta powinna miec wiele mezow:)