Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozczarowała się facetem poznanym przez internet

Polecane posty

Gość gość

kompletnie nie podoba mi się z wyglądu ale dobrze mi się z nim rozmawiało i szkoda smutas.gif w dodatku jest tak nieśmiały ze nawet nie potrafi relacji pociagnać. Porażka. Pisał że inne dziewczyny wystawiały go na spotkaniu Teraz się nie dziwie a na sam koniec pisał jaki to nie jest wysoki i ze ma 182 a na spotkanie przyszedł facet jak miał 170 w kapeluszu to będzie dobrze :o trochę wyższy ode mnie a mam 162. Byłam w szoku

Gość gość
Po co tak klamią? Mi tez sie fajnie rozmawialo ale jak przyszlo zderzenie z rzeczywistoscia to juz tak kolorowo jak na pierwszym zdjeciu nie bylo

Gość gość
Teraz wiem ze trzeba jak najszybciej doprowadzić do zderzenia wyobrażenia z rzeczywistością :(

Gość gość
A gdzie go poznałaś? Na jakimś kółku zainteresowań, czy portalu randkowym? Bo z tego drugiego sama frajernia korzysta, a nie normalni ludzie. To tak, jakbyś poszła do biura matrymonialnego, a babka zza biurka by ci pokazała katalog ze zdjęciami okolicznych staszków

Gość gość
Znam pary ktore poznaly sie przez portal randkowy i bardzo dobrze im ze sobą, wiec nie zgodze sie z Tobą

Gość gość
W internecie ale nie na portalu randkowym

Gość gość
A gdzie, na kórniku?

Gość gość
10:02 - Tak, a świstak zawija w sreberka, a za górami, za lasami biegają fioletowe słonie...

Gość gość
Szare słonie są ladniejsze

Gość gość
Wniosek: fajny, wyzszy od.ciebie ale skreslisz go bo jest niesmialy z powodu bycia skrzywdzonym przez kobiety przez to co robisz mu ty sama

Gość gość
Mnie tez wszystkie,moze z wyjatkiem jednej, dwoch mnie odrzucalyscie na randce. Teraz patrze na kobiety tylko z przymruzeniem oka i od razu widze czy jej na czyms zalezy. W 98% nie, wiec po co sie umawiac. Kiedys, kiedy umawiac sie chcialem, nie zwracalem uwagi czy kobiecie zalezy. Cos tam odpisywala to myslalem, ze tak. Bzdura. Jak komus zalezy to tak latwo nie zamknie sie po spotkaniu.