Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już po moich studiach

Polecane posty

Gość gość

Mój tata stracił pracę i będę musiała przerwać studia i iść do pracy:( strasznie mi smutno bo ciężko pracowałam żeby się na niego dostać:( i zawsze marzyłam żeby być lekarzem:( strasznie mi teraz cięzko...

Gość gość
Jeju, szukaj ratunku dla siebie :( Stylendium jakieś może? Albo wyjazd teraz na rok za granicę i odłożenie kasy na studia? Przecież studia możesz rozpocząć za rok albo nawet za dwa. Nieraz nawet 20 parolatki idą na medycynę teraz. Kiedyś byłoby to nie do pomyślenia. Poza tym za ten rok czy dwa tata może pracę znaleźć. Walcz o siebie. Jest jeszcze sponsoring ale taki układ może jednak być niszczący dla psychiki nawet gdy sponsor jest fajnym człowiekiem więc to lepiej olać.

Gość gość
Nie chcę sponsora:( mam chłopaka którego bardzo kocham stypendium socjalne to ok 400złotych nie starczy na wynajem pokoju ledwo na akademik, będę musiała przerwać studia na ten rok i podjąć jakąś pracę, nie mamy nikogo zagranicą żeby pomógł mi ze znalezieniem pracy, jest mi starsznie ciężko dlatego pisze jak potłuczona