Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakich cech charakteru nie bylybyscie w stanie zaakceptowac u mezczyzn?

Polecane posty

Gość gość

wymien min 3

Gość gość
1. Rozwiązłość 2. Pycha, megalomania 3. Ateizm ale też hipokryta religijny 4. Brak dojrzałości emocjonalnej

Gość gość
Arogancja, złośliwość, brak szacunku do innych osób, skąpstwo, buractwo.

Gość gośćsamara
Tchórzostwo,skąpstwo,brak zainteresowania swoją kobietą,egoizm

Gość gość
-niedojrzałość - niewierność - zakłamanie - poważne zaburzenia psychiczne - narcyzm - uzależnienia - hipokryzja - impulsywność, agresja - despotyzm Tylko tyle w tej chwili przychodzi mi do głowy, na pewno jest znacznie więcej.

Gość gość
Moje zdanie raczej sie nie liczy, bo dla facetów nie jestem zbyt atrakcyjna, owszem traktuja mnie dobrze, mam kolegow ale do relacji romantycznej nikt mnie nie chce :) Wymarzony wedlug mnie powinien być : - powściągliwy w stosunku do kobiet, nierozwiązły, tylko wobec jednej namiętny, najlepiej prawiczek bez zadnych przygod i nawet calowania, -uczuciowy, wrazliwy ,dojrzały emocjonalnie a kiedy trzeba-meski - nie powinien sie wymadrzac,pouczac,krytykowac ani pyskować -odpadaja wszystkie toksyczne zachowania w tym szantaz -nie cierpie gdy ktos ma ego wieksze niz faktycznie jest wart a co gorsza przed innymi sie wywyzsza tylko na podstawie ego, wierzy ze jest madry a jest głupi, nie cierpie tego, jesli ktos jest beznadziejny to powinien o tym wiedziec i byc pokorny ,a jesli jest wybitny to pewny siebie-nie mylic z arogancja

Gość brokeninside87
pantoflarz flejtuch debil

Gość gość
ja jestem ateistą Jestem wspaniałym facetem mam cudowną charakteru i piękny wygląd

Gość gość
wypiły ciapowaty zbyt miły uległy nieagresywne

Gość gośćagfa
nie lubię mało inteligentnych [taki co nic nie czyta bo po co i nic go nie interesuje bo wszystko wie] ale też totalnie przeintelektualizowanych [taki pan encyklopedia i to po mandaryńsku] nie lubię mężczyzn przemądrzałych nie lubię wulgarnej mowy i wulgarności mentalnej nie lubię agresywnych którzy wszystko chcialiby rozwiązać siłowo nie lubię niedyskrecji nie lubię gadatliwości a w przypadku mężczyzny może to być wyjątkowo uciążliwe a dodatkowo niezbyt męskie nie lubię karykatury macho nie lubię skąpców nie lubię bawidamków nie lubię gdy facet nie ma w życiu celu nie lubię egoizmu nie lubię narcyzmu nie lubię nieczułości nie lubię szyderstwa, choć szczypta ironii w poczuciu humoru dowodzi inteligencji to chamskie dokuczanie świadczy raczej o kompleksach i bezradności nie lubię ponuractwa ale błazen też nie jest ciekawy [niewiele błaznów potrafi być komikami] nie lubię maminsynków [konflikt edypalny źle wróży] nie lubię lenistwa nie zniosłabym kochliwości [co rok to inna w sercu] nie lubię wyniosłości i pogardy dla "gorszych" itp...

Gość gość
najgorszy prawiczek

Gość gość
16.27 Z tym całowaniem to przesadziłaś. Większość facetów całowała się z dziewczyną chociaż raz w życiu. Chodzi o to, że wielu z tych którzy nie odbyli jeszcze stosunku, całowało się jednak z dziewczynami. Całowanie a stosunek to wielka różnica.

Gość gość
Całowanie się i stosunek to to samo ponieważ całowanie zachodzi podczas stosunku i po nim

Gość gość
skąpstwo, d****arstwo, lenistwo

Gość gośćagfa
czyli matka z dzieckiem, siostra z siostrą, babka z wnuczkiem się stosunkują bo się pocałują? a wiesz że są takie ludy na ziemi że wcale sie nie całują bo nie mają tego w kulturze a cycki nie są dla ich mężczyzn obiektem podniety tylko mleczarniami dla dzieci? znaczy że seksu nie uprawiają?

Gość gość
A gdzie ty widziałeś żeby matka całowała się z dzieckiem albo chłopak z babką ble

Gość gość
16.46 Nie prawda. Można się całować i nie schodzić ręką poniżej pasa. Tak jest podczas pierwszych spotkań z dziewczynami. Całowanie, cycki i dalej już nic. Z biegiem czasu zaczynam schodzić poniżej pasa. Tylko jedna dziewczyna pozwoliła mi dobrać się do jej cipki już podczas pierwszej randki.

Gość gość
Każda wymieniał że nie chce skapca. Czyżby chodziło o to aby wydawał kasę na was? Bo skoro każda z was pracuje i zarabia to co was.pbchodzi skapstwo innych?

Gość gość
16:41 Wypisz wymaluj mój znajomy :D

Gość gość
- arogancja - cynizm - chamstwo - wulgarnosc - brak kultury osobistej - klotliwosc - klamliwosc - agresja - buractwo - alkoholizm - palenie papierosow - obrazanie ludzi - obwinianie ludzi - brak dojrzalosci zyciowej - puszczanie sie bez zwiazku - brak wiernosci jednej kobiecie - lenistwo - roszczeniowosc - przemadrzalosc - zlosliwosc - ponizanie innych - brak szacunku do kobiet - udawanie zakochania, milosci - skapstwo - niezdrowe poglady dot. innych orientacji seksualnych i feminizmu i nadmierne wypowiadanie sie w tym temacie - egoizm - zaburzenia psychiczne - uzawanie sie za znawce kobiet - przeinaczanie slow kobiet - nieumiejetnosc przyznania sie do winy - chec podporzadkowania sobie kobiety - nie liczenie sie ze zdaniem i potrzebami kobiety - niedojrzalosc emocjonalna - brak wartosci w zyciu - brak ambicji - brak okreslenia sie czego sie chce

Gość gość
Mógłbym wam panie przyznać rację gdybym nie spotkał w życiu mnóstwo facetów o takich cechach w związkach. Tak więc jak zwykle deklaracje swoje wybory swoje. Najczęściej im większy narcyz i cham czy lovelas tym większe branie. Nieważne czy kobieta młodsza czy starsza. Wiem jedno bycie dobrym i miłym dla kobiet nie popłaca.