Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znakoma

Fotografia hobby

Polecane posty

Gość Znakoma

Jakie macie zainteresowania? Ja lubię fotografować i żywo interesuję się tą tematyka. Jak znacie podobne do tych strony, gdzie są porady fotograficzne https://www.szerokikadr.pl/poradnik podzielcie się. Dzięki.

Gość ziomekodspadochronu

Ja kocham skoki spadochronowe :D Dwa lata temu narzeczona wręczyła mi voucher na lot w tunelu aerodynamicznym Speedfly pod wro i wpadłem. Od jednego lotu do drugiego i w końcu sam zacząłem skakać ze spadochronem, pokochałem taką rozrywkę i uwielbiam teraz moje hobby. Polecam każdemu spróbowanie chociaż tego lotu w tunelu, kto wie, może też za jakiś czas będziecie skakać jak ja hahaha :D

Gość barb
Dnia 9.12.2018 o 14:50, Gość ziomekodspadochronu napisał:

Ja kocham skoki spadochronowe 😄 Dwa lata temu narzeczona wręczyła mi voucher na lot w tunelu aerodynamicznym Speedfly pod wro i wpadłem. Od jednego lotu do drugiego i w końcu sam zacząłem skakać ze spadochronem, pokochałem taką rozrywkę i uwielbiam teraz moje hobby. Polecam każdemu spróbowanie chociaż tego lotu w tunelu, kto wie, może też za jakiś czas będziecie skakać jak ja hahaha 😄

Ja też uwielbiam skoki spadochronowe! Super sprawa. Póki co jako amatorka skaczę w tandemie z instruktorem. W skydive w mirosławicach jest fajnie, bo tanie są stosunkowo te skoki, 600 zł za jeden. Ale fajne przeżycia 😄