Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to źle ze oczekuje ze to facer będzie wychodził z inicjatywą

Polecane posty

Gość gość

zdobywał, będzie mężczyzną? trafiają mi się sami faceci którzy czekają a to ja ich poderwe, zaprosze na randkę a najlepiej wyroocham dildem na pasie :o

Gość gość
no skoro jestes wiecznie bierna kloda to i sie nawinie taki co pozdobywa, zdobedzie i ruszy na kolejna kampanie. ale wtedy nie miej zalu do mezczyzny, tylko do swojej biernej miernosci.

Gość gość
źle jeśli oczekujesz od faceta którego sama spławiłaś.

Gość gość
Autorko mamy feminizm i to kobiety maja wychodzic z inicjatywa. Kobieca sila!

Gość gość
a czemu niby jestem kloda? bo oczekuje ze to facet będzie prowadził relacje? juz próbowałam raz ułatwiać nieśmiałemu facetowi poderwe wanie siebie nawet wymusiłam spitkanie myślisz ze to coś dalo? można ułatwiać, zachęcać ale sorry jeśli ja daje w relacji 50% a facet NIC to chyba on jest bierna klodą

Gość gość
20.23 doklaaadnie. Widać jemu nie zależy na tej znajomości. Odpusc sobie bo to zakrawa o narzucanie się, nie poniżaj się. Gdyby chciał to sam, po takiej Twojej zachęcie, zaprosilby Cie na drugie spotkanie. Olej go.

Gość gość
On cały czas twierdzi ze mu zależy ale tego nie widać w ogóle

Gość gość
a moze tamten konkretny przypadek po prostu NIE BYL TOBA ZAINTERESOWANY W ZADEN SPOSOB? nie przeszlo to przez lepetyne? skrajny narcyzm na to nie pozwolil, czy glupota? jak ktos wyzej napisal - kto sie NIC nie stara okazuje brak zaangazowania. prosze bardzo, wymagaj, nic sie nie staraj - okaz brak zainteresowania. pretensje, ze przestal sie ktos starac miej WYLACZNIE do siebie. i pomyslec, ze coraz wiecej takich idiotek... czlowiekowi przechodzi ochota poznawac kolejne samice, skoro sie nawzajem scigac ze soba zaczynaja z wymyslaniem glupot

Gość gość
Na co mi taki facet? :o Przyjechał na spotkanie to zamiast powiedzieć chodź pójdziemy na piwo czy coś to on do mnie z tekstami "gdzie chcesz iść? " albo "chcesz się dalej spotykać czy nie" i tak czuję jakbym to ja miała o niego zabiegać i mu się rolę pomyliły. Co miałam odpowiedzieć? Tak chce się z tobą spotykać proszę albo zabierz mnie tam i tam zapłacisz?

Gość gość
A tego to nie wiem czy jest niemiały czy mu nie zależy bo daje sprzeczne sygnały. Jego inicjatywy polegają tylko na tym ze codziennie pisze i dzwoni i twierdzi ze mu zalezy

Gość gość
Nie, to jest prawidłowo.

Gość gość
i co mi da jego pisanie i dzwonienie? Jakbym nie wymusiła spotkania to pisalibysmy jeszcze tak 5 lat

Gość gość
Skoro teraz popatrzenie dłużej w oczy kobiecie to molestowanie to czegoś się spodziewała?Podziękuj Środzie i Szczuce i innym nawiedzonym feminazistkom które propagują nienawiść do gatunku męskiego. Ciekawe że nikt tego niedostrzega że im więcej feminanzizmu w kulturze i prawie tym więcej samotnych kobiet i mężczyzn. Liczba samotnych ludzi w wieku najlepszym do założenia rodziny (20-40 lat) rośnie lawinowo, nie wpadłyśćie dlaczego?

Gość gość
zresztą nieważne czy facet jest nieśmiały czy mu nie zależy, nie jestem wróżką żeby to zgadnąć a po drugie czynami nie pokazuje tego nie będę przecież ja za nim latać

Gość gość
to sie przerzuc na inne baby.

Gość gość
Jeśli serio faceci oczekują teraz żeby to kobiety za nimi biegała to nie mają honoru

Gość gość
Nie źle tylko dobrze. Pierwsza zaczepka jednak może być przez kobietę. Przeciez jeśli nie Ty to kto? Czasem tak lepiej zrobić, a nie czekać. ALe nie cały czas.

Gość gość
jesli serio baby oczekuja teraz, ze mezczyzni beda je utrzymywali, to nie maja honoru.

Gość gość
to pomysla tak, stoisz przy tasmie gdzie leci same goowno ale jest tez druga tasma gdzie jest cos lepszego ale zeby to dostac to trzeba sie wysilic i siegnac po to, takze wybor nalezy do ciebie czy chcesz czekac az wsrod tego goowna trafi ci sie cos fajnego albo samemu siegnac po swoje szczescie

Gość gość
Czy ty rozumiesz ze ten facet nie wychodzi z inicjatywą tylko czeka aż to ja będę wszystko robić? Myślisz ze gdyby się starał to tez bym nie dawała od siebie i nie odwzajemniała? ale nie będę się ponieść cały czas, jestem kobietą a nie facetem

Gość gość
*poniżać Co mam zrobić? biegać za nim, paść przed nim na kolana żeby też się starał i budował ze mną relacje? Większość kobiet olałaby dawno takiego typa o nie zastanawiała co on ma w glowie

Gość gość
jestes bierna, na wlasne(choc nieswiadome) zyczenie skazujesz sie na staropanienstwo. ewentualnie cos nieszczesliwego z braku laku byle jakies gacie w poblizu byly.

Gość gość
Tak bierna bo nie latam za chlopem, widać ze to jakiś debil odpowiada który przeżuca ca kobietę ze to ona ma się starać

Gość gość
Jeśli go zachęciłaś, a on nic z tym nie zrobił to prawdopodobnie nie jest zainteresowany bliższą relacją z Tobą.

Gość gość
Ten facet nic nie robi bo jest nudny, nie jest ciekawy świata, woli przesiedzieć cały dzień przed kompem niż wyjsc gdzies z dziewczyną chocby do parku. Taki typ chocbyc sie nie wiem jak starała nie zmieni się.

Gość gość
gość wczoraj zdobywał, będzie mężczyzną? trafiają mi się sami faceci którzy czekają a to ja ich poderwe, zaprosze na randkę a najlepiej wyroocham dildem na pasie pechowiec.gif Zgłoś wy głupie c!py same stworzyłyście tą sytuacje a teraz problem? Dawne czasy już nie wrócą, to jest właśnie "postęp", więc albo sane będziecie podrywać albo wyginiecie genetycznie na amen i BARDZO DOBRZE, bo przez waszą głupote zniszczyłyście współczesnych facetów psychicznie

Gość gość
gość wczoraj i co mi da jego pisanie i dzwonienie? Jakbym nie wymusiła spotkania to pisalibysmy jeszcze tak 5 lat > macie swój femenizm idiotki

Gość gość
Wcześnie zaczynasz swoje wywody mizoandryczne. W posredniaku byłeś jełopie? Nie? To idź dzisiaj. Może jak wykopiesz rowy to ci przejdzie. Od bezrobocia ci się przewraca w d***e nierobie stary.

Gość nowy porządek światowy
gość wczoraj system ma za cel zmniejszyć zaludnienie o 90%, widać skuteczne metody mają