Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tu jeszcze jakieś 40 letnie bezdzietne panny poza mną?

Polecane posty

Gość gość

Smutno mi troszkę wieczorem

Gość gość
skądże! tu są same "spełniające się " "kobiety sukcesu" które mimo, że są pod 40kę - wyglądają lepiej niż 20latki i nie mogą opędzić się od napalonych na nie tabunów samców - no ale nie są tu po to, żeby prać im gacie i 'wysrywać z siebie bachory' - więc jako 'singielki' czują się świetnie "o - jak wspaniale" - LOL - w każdym razie taka wersja obowiązuje ...

Gość gość
Wczoraj pisała tutaj panna po 31 i też była takim w melancholijnym nastroju nie wiem czy dzisiaj tu jest,

Gość gość
Mi tez bardzo sie nudze , bedzesz moja kolezanka ?

Gość gość
20.45 masz chętne mężatki wielokrotne, co to każde dziecko z innym, mężatki proponujące tobie siedzenie pod ich łóżkiem, napalone stare wdowy, po co zajmujesz się singielkami czy starymi pannami, których nikt nie chciał?

Gość gość
Ja jestem 43 letnim kawalerem , i szukam kolezanki

Gość gość
kochanki na dziś bo Znam cie i ty tak robisz że nie szanujesz kobiet, bawisz sie nimi, obiecujesz przyjaźń, przymilasz i tulisz do KAŻDEJ KOLEŻANKI a zaraz po przytulaniu zszokowaną dziewczynę molestujesz a nawet sparaliżowaną szokiem - traktujesz gorzej! Krzywdzisz wszystkie. Takich trzeba omijać z daleka. Zabawiają się kosztem kobiet. Codziennie konwersuja z inną i dążą do urobienia jej i wkładania.

Gość piotrek 99
Ja ci moge bachora zrobić jak chcesz dzido

Gość gość
A ja cie mogę puknac

Gość amBrożyk
generalnie to faceci olewają ciepłym sikiem takie panny, które potrzebują faceta tylko na jeden raz i na bzykanie raz lub dwa razy w tygodniu, to widać, że kobieta potrzebuje tylko bzykania i nie chce się angażować , wymiana 'soków' , poranna wspólna kawa i spadaj facet , nic z tego nie będzie i wychodzi z psem na spacer