Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja jej pokaże

Jaka zemsta najbardziej zaboli kobiete?

Polecane posty

Gość ja jej pokaże

czego każda kobieta się obawia najbardziej?

Gość gość
Wiem, ale nie powiem.

Gość gość
6.50 nie to nie to!

Gość gość
Odbij jej faceta.

Gość gość
Olanie moze ją zaboli,chociaż Jesli ona ma cie gdzies to nawet nie zauwazy

Gość gość
Adorowanie innej kobiety na jej oczach, a ją traktowanie jak powietrze :-D Tak zrobiłem mojej barbie :classic_cool: kumpel doradził bym zainteresował się brzydszą od niej, wybrałem Kasię, biedniejszą ze sporą nadwagą. Miałem mieszane myśli, bo nie chciałem "wykorzystać" Kasi, ale musiałem Moni pokazać, że jest mniej warta od Kaśki. Udało się. Najlepsze, że Kasia okazała się bardzo fajną dziewczyną, wszechstronnie uzdolnioną o podobnych zainteresowaniach do mnie i o dużej wiedzy na różne tematy, okazała się lepsza od Moniki, naturalna, a nie sztuczna. Po moim ślubie z Kasią Monika odeszła z pracy, a jej zachowanie przechodziło ludzkie pojęcie, co za pusta prostaczka... 🖐️

Gość gość
Kradziez ulubionej torebki albo wykupienie ostatnjej pary butow w jej rozmiarze i ostentacyjne noszenie przez rywalke

Gość gość
A po co autorze chcesz się mscic? To oznaka Twojej słabości... jestem facetem, miałem sytuację ze zostałem odrzucony, nie dostałem szansy, kilka razy probowalem porozmawiać, bezskutecznie az odpuscilem, po roku na portalu zaczepila mnie kobieta, mlodsza ale od początku domyslilem sie ze to ta sama. Sporadycznie pisaliśmy, aż powiedziałem ze wiem, chciałem sie spotkać porozmawiać... ale "nie mamy o czym" i tak pozostalo....

Gość gość
faceci to chóje, tylko mscic sie beda a niby kochaja, same klamstwa, oni nie sa zdoli do milosci facetow trzeba wykorzystywac finansowo, bo tylko na to zasluguja Amen

Gość gość
07.54 czyli jak się zachowywała Monika? Jestem ciekawa :). Ale z Monika najpierw kreciles a potem ,,przerzuciles" sie na Kasie czy od razu zwracales uwagę tylko na Kasie a tamta ignorowales?

Gość gość
żadna bo nic ci o nie da chwilową satysfakcję i tyle.

Gość gość
gość dziś A po co autorze chcesz się mscic? To oznaka Twojej słabości... x Nie, tak mówi pie*dolona propaganda. Zemsta jest naturalną oznaką instynktownego dążenia do sprawiedliwości i ochrony interesów osobistych. Jest korzystna dla tego, kto jej dokonuje oraz dla tego, na kim się skupia, by mógł on wyciągnąć prawidłowe wnioski i się zmienić na lepsze. Całe społeczeństwo korzysta na nauczce dla pokrzywionej jednostki. Dlatego - każdemu surowo, wedle przewiny.

Gość gość
Też chcę się zemscić na kimś i tak zrobie.

Gość SebixMajster
Potwierdzam zemsta jest dla silnych to słabe jednostki odpuszczają, martwe ryby płyną z nurtem

Gość gość
Ale co ty możesz pokazać jej ,czego jeszcze nie pokazałeś ?

Gość gość
Najbardziej mnie zabolalo jak pojechalam na spotkanie do hotelu lezalam nago w lozku i podniecilam sie jak za chwile bede super rznieta a on przyszedl przyniosl dwie kawy i nawet buzi nie dal