Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wspieranie faceta.

Polecane posty

Gość gość
"19:50 No, jeśli liczysz, że będę ci tutaj opowiadał o swoim życiu seksualnym i to jeszcze że szczegółami, to chyba pomyliłeś adresy. Rescator 555" X Jakaś wstydliwy się nagle zrobiłeś. Jakoś nie masz oporów o opowiadaniu jak to kobieta, która nie ma ochoty na seks ma robić lodzika lub rozkładać nogi na szybki numerek. Teraz nagle nie chcesz napisać na ile stosunków tygodniowo masz Ty A na ile żona orgazm.

Gość gość
20 :58 Nawet na tym temacie pisały kobiety, że nigdy nie odmawiają seksu swoim facetom i, że nie odczuwają tego jako wymuszenie czy krzywdę. Oczywiście dla leniwych egoistycznych suk, których ty jesteś przedstawicielem, jest wielkim problem zrobienie czegokolwiek dla drugiej osoby. Jak najdalej od takich krów. Rescator 555

Gość gość
gość dziś 20 :58 Nawet na tym temacie pisały kobiety, że nigdy nie odmawiają seksu swoim facetom i, że nie odczuwają tego jako wymuszenie czy krzywdę. x Bo oczywiście są one reprezentatywne dla całej populacji kobiet :D No i tak się składa, że zaburzonych, uzależnionych i interesownych nie bierzemy pod uwagę. Tak samo nie bierzemy pod uwagę ''kobiet'' z fejkowych komentarzy, które sam tu wyprodukowałeś ;)

Gość Rescator555
@ gość dziś Bo oczywiście są one reprezentatywne dla całej populacji kobiet No i tak się składa, że zaburzonych, uzależnionych i interesownych nie bierzemy pod uwagę. << Za to ty i podobne leniwe niedajki sa reprezantatywne. A kobiety nie robiace problemu z seksem z facetem ktorego kochaja sa oczywiscie "zaburzone". Typowe nauczanie ksiedza katechety.

Gość gość
"@ gość dziś Czyli jednak masz problem..<< Czyli jestes glupszy niz przewiduje odpowiednia ustawa." X Przyjmij do wiadomości kobieta uprawia seks i oczekuje, że partner doprowadzi ją do orgazmu. Te swoje wywody o tym jak to kobieta powinna mieć przyjemność tylko z tego, że facet ma orgazm wsadź do skrzyni i zakop głęboko.

Gość gość
Rescator to stary kawaler prawik

Gość gość
07:35 Przyjmij do wiadomości, że kobieta aby miała orgazm, musi przede wszystkim chcieć go mieć. I, że wiele kobiet ma satysfakcję że stosunku w którym nie miały orgazmu. Bo mają niższe libido od męża i wystarczy im orgazm co drugi dzień, a facet chce go codziennie. To są sprawy elementarne, chociaż na duszpasterstwie tego nie uczą.

Gość gość
20:40 Przestań mi wstawiać głodne kawałki, o zamachach na sferę intymną, bo za długo żyję na tym świecie i za wiele widziałem. Kobiety od lat robiły karierę dając d... komu trzeba, załatwiały w ten sposób różne sprawy, kończyły studia dzięki sponsorom, zdejmowały majtki, żeby na złość koleżance odbić faceta i uprawiały seks z dwustu różnych powodów. I poza jakimiś wyjątkami nie miały z tego powodu żadnej traumy ani nie były skrzywdzone. Więc nie wmawiaj mi, że zaspokojenie swojego faceta, którego kochają, będzie dla nich takim wysiłkiem i strasznym przeżyciem. No chyba, że go nie kochają, a wprost przeciwnie gardzą nim i są z nim dla jakiegoś interesu. Rescator 555

Gość gość
"07:35 Przyjmij do wiadomości, że kobieta aby miała orgazm, musi przede wszystkim chcieć go mieć. I, że wiele kobiet ma satysfakcję że stosunku w którym nie miały orgazmu. Bo mają niższe libido od męża i wystarczy im orgazm co drugi dzień, a facet chce go codziennie. To są sprawy elementarne, chociaż na duszpasterstwie tego nie uczą." X A co: jesteś kobietą, że tak dobrze wiesz kiedy ma przyjemność z seksu, czy Twoja kobieta tak Ci nakłamała? Wyobraź sobie, że kobieta chce orgazm za każdym razem jak uprawia seks, no ale nie uczą tego na duszpasterstwie

Gość gość
gość wczoraj 100% BINGO! to się nadaje na głowny watek dla tych samcow

Gość gość
08:11 A co, ty jesteś wszystkimi kobietami, że wiesz co odczuwają wszystkie i wypowiadasz się w ich imieniu? Jeśli któraś zgodzi się na seks raz na pół roku, jak te z duszpasterstwa, to rzeczywiście chce orgazmu za każdym razem.

Gość gość
08:16 Przeczytaj sobie mój wpis dziś 08:04, to odpowiedź na te twoje bingo.

Gość gość
"08:11 A co, ty jesteś wszystkimi kobietami, że wiesz co odczuwają wszystkie i wypowiadasz się w ich imieniu? Jeśli któraś zgodzi się na seks raz na pół roku, jak te z duszpasterstwa, to rzeczywiście chce orgazmu za każdym razem." X W przeciwieństwie do Ciebie jestem przynajmniej przedstawicielką kobiet. Ty wiecznie wypowiadasz się w imieniu mężczyzn, to ja mogę w imieniu kobiet. Nie chodzę do kościoła więc nie mam pojęcia o jakimś duszpastwrstwie.

Gość gość
Res to taki beznadziejny osobnik, któremu kobieta nie daje, więc jest sfrustrowany i włazi na babskie forum z apelami do kobiet, że mają rozkładać nogi na życzenie pana, czy im to sprawia przyjemność, czy nie i czy mają akurat ochotę, czy nie ;) Czytajcie między wierszami, facet zwyczajnie nie rozumie, że żeby kobieta chciała seksu, musi pracować nad samym sobą, a wielce żądania i wymagania może sobie w dupke wsadzić. Wcześniej goście już idealnie wypunktowali bzdury Rescatora i podali wiele merytorycznych argumentów obalających jego patologiczne bzdury. No ale ktoś, kto jest bezrefleksyjny i brakuje mu wiedzy, kto przy tym opiera się na własnej krzywdzie i praktycznie ją celebruje, będzie reprezentował umysłowy beton. Wyjdź sobie, Res, na ulicę z transparentem i żądaj wszem i wobec, by kobiety na powrót zostały bezwolnymi nałożnicami - co właśnie tutaj na forum postulujesz. I powodzenia w życiu ;)

Gość gość
gość dziś gość dziś Nie ma to, jak generalizacja i przekłamanie. Skoro wskazujesz na grupę patologiczną i przyrównujesz do zdrowych wzorców, cóż, to pokazuje twój poziom.

Gość gość

Gość gość

Gość gość

Gość gość
08:39 Ha, ha, ha grupa patologiczna! Ta grupa niby patologiczna to większość kobiet. Te cnotka niewydymka to margines. Jak już pisałem, za długo żyję i za dużo widziałem, żeby dać się nabrać na kawałki o traumie z powodu seksu.

Gość gość
gość dziś A jednak butny patologiczny buc...

Gość gość
08:21 No i co z tego że jesteś przedstawicielka. Pisały tu przedstawicielki, które ma ja w tej sprawie inne zdanie. Wisłocka też była kobietą, jeśli się nie mylę, i też o tym pisała.

Gość gość
Za długo żyje i za dużo widzial, tylko seksu nigdy nie uprawial.

Gość gość
Krowa co duzo ryczy

Gość gość
Res wybierz sie do seksuologa albo psychologa. Wylewanie frustracji na babskim forum nie rozwiąże twoich problemów a wręcz je pogłębi.

Gość gość
Każda kobieta powinna robić dobrze swojemu facetowi codziennie i często się z nim seksić, a wiecie dlaczego? Będzie to wtedy będzie jej jedyna praca, a facet będzie chodził jak w zegarku i przynosił w zębach hajs. Kobiety powinny być mądre i umieć wykorzystać te prymitywne fiuty dla własnych korzyści. Nie na darmo się mówi, że facet jest głową, ale szyją jest kobieta i to ona tak naprawdę zarządza w związku. Nie wprost, ale manipulacją i seksem. Wtedy męska ameba się nie buntuje i robi, co się od niego wymaga. Tak, kobiety, każda powinna tak postępować, by dobrze się w życiu ustawić. Facet jest prosty i głupi, wyraźnie to widać. Nic, tylko korzystać. Tylko pamiętajcie, jak facet pomimo waszych wysiłków nie spełnia waszych oczekiwań (jakichkolwiek), bezzwłocznie należy kopnąć go w zad i poszukać lepszego osobnika. Polecam wszystkim, metodę przetestowałam i sprawdza się w 100% ;)

Gość gość
"No i co z tego że jesteś przedstawicielka. Pisały tu przedstawicielki, które ma ja w tej sprawie inne zdanie. Wisłocka też była kobietą, jeśli się nie mylę, i też o tym pisała." X I co pisały?, że nie chcą orgazmu podczas seksu. Proponuję jeszcze raz zapoznać się ze "Sztuką kochania " jeżeli A Wisłocką się powołujesz.

Gość gość
09:07 Nie, ale zdecydowanie więcej deklarowało satysfakcję z seksu niż osiąganie orgazmu przy każdym stosunku. Więc ta różnica, to te, które są zadowolone z seksu, mimo, że nie zawsze mają orgazm. Proponuję lekcje matematyki i logicznego myślenia.

Gość gość
09:06 Mimo, że jestem facetem, napiszę: dobrze mówisz. Tylko pomiń te wyzwiska.

Gość gość
09:06 Mimo, że jestem facetem, napiszę: dobrze mówisz. Tylko pomiń te wyzwiska.

Gość gość
gość dziś Haha chyba tyczy się ta metoda wszystkich kobiet które orgazmu nie miały ale były usatysfakcjonowane samym seksem bo potem męski imbecyl biegał jak piesek i spełniał oczekiwania kobiety :D:D zgadzam sie ze to najprostszy sposób na łatwe życie, ale pod warunkiem że ma się odpowiedniego faceta (niestety większość ułomów bez perspektyw się do tego nie nadaje, choć jeszcze zależy która czego oczekuje)