Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wspieranie faceta.

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Proszę bardzo. Statystyka mojej przychodni ginekologicznej. Silne bóle menstruacyjne przechodzi 6 na 10 kobiet, reszta skarży się na dolegliwości typu obniżenie nastroju, ogólne rozbicie, obniżenie aktywności i chęci do działania. Większość nie ma w tym czasie najmniejszej ochoty na seks. Część kobiet wręcz cierpi na mdłości na myśl o seksie, i tak się składa, że ma to czyste uzasadnienie w biologii (okres to nie czas na zapłodnienie, więc seks jest odpychający). Pomogłam? To teraz poproszę o dane z twojej strony mówiące, że ''Większość, to przechodzi bez większych problemów i dolegliwości.''

Gość gość
13:28 Mówił, że sprzeda ja arabom.

Gość gość
Już powiedziałem, że dolegliwości twojej c**y mnie nie interesują. x A mnie nie obchodzą dolegliwości twoich jaj. Dlatego kopnę cię w nie i będziesz mi musiał w tym stanie robić minetke ;)

Gość gość
gość dziś x Brawo! jeszcze niech sobie nie myśli że jak widzi kobiety mające okres zajmujące się codziennością to je nie boli. Boli i cierpią ale się nie skarżą bo każdy musi żyć. Tylko to nie oznacza że będą się wysilały i na siłę służyły dla egoistycznej przyjemności faceta.

Gość gość
13:49 Już czekam na te kopnięcie ;-).

Gość gość
13:48 I co, ile z nich dostaje na to zwolnienie lekarskie?

Gość gość
gość dziś Nieliczne wyjątki, które znoszą okres najgorzej, przy czym które mogą sobie pozwolić na zwolnienie. Część kobiet nie może brać wolnego przez wzgląd na obowiązki zawodowe, więc szukają innych sposobów, by sobie pomóc. Część prosi o badania, by sprawdzić, czy jest wszystko w porządku, oraz o przepisanie tabletek hormonalnych, bądź wskazanie innych środków zaradczych. Jakkolwiek żaden z tych środków nie będzie skuteczny w 100 procentach. Na marginesie, uważam twoją insynuację za bezczelność typową dla ignoranta. Jeszcze nie zdarzyło się, by któraś z kobiet insynuowała dolegliwości w celu uzyskania L-czwórki. Tym bardziej, że objawy fizyczne opisywanych dolegliwości bardzo łatwo sprawdzić.

Gość gość
Już czekam na te kopnięcie oczko.gif . x Dajesz adres bucu i zobaczymy jakiś chojrak :)

Gość gość
13:48 A inna część wypytuje w prasie kobiecej czy poradnikach, jak uprawiać seks w czasie okresu. Więc jednak ma ochotę.

Gość gość
14:01 No bo na dolegliwości które wymieniłeś tu wcześniej, to przeziębienie i sraczkę, każdy dostał by zwolnienie bez problemu. A na spuchnięte czy sine jądra, jazdę karetką do szpitala. Więc twoje porównania są do d**y.

Gość gość
To dlatego nie pracujesz i wiecznie na forum piszesz o swoich jadrach? Spuchly i lekarz zalecil? :D

Gość gość
A pytałaś się swojej kobiety jak się czuje podczas okresu? Ma kiedyś jakaś przerwę od zaspakajania Ciebie?

Gość gość
gość dziś ''Inna część'' oraz '' 6 na 10 kobiet'', słowa klucze. To, że kobieta chce uprawiać seks w trakcie okresu nie jest równoznaczne z tym, że nie odczuwa dolegliwości związanych z okresem. Szerzy się na przykład mit, że seks pomaga zwalczyć ból (co jest nieprawdą, bo często doprowadza do skurczy, go wzmagających po stosunku), czy zmniejsza krwawienie (może być wręcz przeciwnie). Część kobiet mających okres chce uprawiać seks z ciekawości, część dlatego, że partner namawia (i niestety odczytuję to jako negatywny wpływ zewnętrzny, a nie dobrowolną decyzję kobiety). Jeszcze kolejna część ma skok hormonalny, który podwyższa libido. Niemniej, nie zdarza się to zawsze (co miesiąc), nie zdarza się to u większości (wg wskazanej statystyki wewnętrznej), i nie można tego oczekiwać, ani tym bardziej wymagać.

Gość gość
Tylko jak jest na diecie. Bo wtedy on nie musi wydawac na jej jedzenie.

Gość gość
gość dziś Powtarzam że chodziło o przyrównanie samopoczucia i skutków, już się tak nie pogrążaj tą marną manipulacją.

Gość gość
14:14 Stan moich jąder, to nie twój zastany interes. Podobnie jak to, co robię na urlopie.

Gość gość
14:23 Twoje samopoczucie w czasie okresu, ciąży, jajeczkowania, karmienia piersią, cieczki, sraczki i wszelkich innych stanach kupę mnie obchodzi.

Gość gość
14:19 Po co mam pytać? Widzę jak jęczy, krwawi, wyje, skomli, bierze narkozę, dzwoni po karetkę, ale co mnie to obchodzi. Przeżyje ;-).

Gość gość
gość dziś Dlatego mówię, że mnie g*no obchodzą twoje jądra, stres, zmęczenie, zj*bane libido i problemy z potencją. Jak chcę r*chanka, to ma być. Inaczej mnie nie kochasz i spie*dlaj na drzewo, jesteś bezwartościowy, patologiczny, znajdę sobie innego ;)

Gość gość
14:36 przyjdzie czas że on kiedyś zaniemoże pod jakimkolwiek kątem i wtedy ta jego kobieta powinna go zostawić w diabły dla lepszego który spełnia jej wymagania (oczywiście że ta kobieta jest wyimaginowana i prawdopodobnie nazywa się Pani Rąsia, to się nie boi konsekwencji swojej głupoty roszczeniowości i egoizmu :D:D)

Gość gość
Ha ha, Rescator jest na tyle zamknięty na realia, że nawet nie widzi, że zapewnia kobietom rozrywkę i jest wykpiwany za swoje idiotyzmy. On myśli, że jak kobiety piszą w tym wątku to znaczy że on ma rację i ma satysfakcję z wprowadzenia oburzenia. Naprawdę nie widzi, że kobiety się bawią teraz jego kosztem :D Jakim debilem trzeba być, żeby wcielić się w rolę błazna na użytek kobiet na anonimowym forum? xDD ha ha

Gość gość
14:44 Piernicz, piernicz ja poslucham ;-). Ciekawe tylko dlaczego w ramach tej beki, próbują włamać się do mojej skrzynki mailowej, ustalić mój adres zamieszkania no i próbują blokować moje tematy. Chcą psuć sobie zabawę?

Gość gość
14:39 Mokry sen niedajki ;-). Ale jak mówił pewien mój kolega: niegrozacy przypadeczek ;-).

Gość gość
gość dziś A bo to wyzwanie jest! :D I dalsza część zabawy przecież. Swoją drogą, to fajnie, że kobity tutaj takie rzutkie i próbują swoich hakerskich sił, może znajdzie się taka, która odkryje w sobie ten talent. Właściwie wszystko na plus, jest rozrywka i rozwój w jednym xD

Gość gość
gość dziś No to sie bawmy. Chociaz nie sadze, aby te proby wlamania (nieudane zreszta) byly dzialaniem kobiet. To raczej jakies gimbusy- prawiki.

Gość gość
Facet to ma jednak lepiej, jak mu nie stanie to kobieta takiego sflaczałego penisa nie wepchnie, a tylko dlatego że kobiecie nic nie musi stanąć to facet uważa, że nie stoi nic na przeszkodzie, żeby jej wsadzić (jak kobieta nie ma ochoty).

Gość gość
17:34 Jak facet wpycha na siłę albo stosuje szantaże, to się to dokumentuje i składa zawiadomienie o gwałcie i przemocy. I tyle w temacie.

Gość gość
17:38 Ciekawe jak to udokumentujesz, jeśli straszy, że ciebie sprzeda Arabom, tak jak ten Rescator swoją żonę?

Gość gość
17:45 Zapłać mi, to Cię nauczę zaradności w tej kwestii ;)

Gość gość
17:59 Naucz żonę Rescatora. Mnie Araby nie kupią, nie jestem w ich typie.