Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wspieranie faceta.

Polecane posty

Gość gość
12:36 Rzeczywiście trzeba wyjaśnić, czy takie coś kobieta będzie traktowała jako "zmuszanie", wtedy lepiej dać sobie z nią spokój, czy też jako dobrowolne działanie, podyktowane miłością i troską o partnera.

Gość gość
12:57 To się bardzo mylisz. A Ty naprawdę lubisz uprawiać seks z kobietą która nie jest podniecona? Jak ma okres to tez wymagasz lodzika?

Gość gość
"Rzeczywiście trzeba wyjaśnić, czy takie coś kobieta będzie traktowała jako "zmuszanie", wtedy lepiej dać sobie z nią spokój, czy też jako dobrowolne działanie, podyktowane miłością i troską o partnera." X Ależ Ty się o tą kobietę troszczysz i ją kochasz, że aż uprawia seks wtedy kiedy nie ma ochoty i nie jest podniecona. Tak sie przejawia Twoja miłość do niej?

Gość gość
13:10 Ona nie ma z tym żadnych problemow, robi to chętnie i z przyjemnością. Więc dlaczego niby nie? Bo ty i podobne macie z tym problem? Ale oczywiście zapytałem o to przed ślubem.

Gość gość
13:04 A co, ty masz okres w buzi? Bo moja kobieta nie ;-).

Gość gość
gość dziś Może kopniemy cie w jaja i sprawdzimy, jak chętnie w takich warunkach robisz minetke? ;)

Gość gość
13:04 Może nie jest podniecona, ale za to jest chętna do wtulenia się we mnie już po.

Gość gość
"Ona nie ma z tym żadnych problemow, robi to chętnie i z przyjemnością. Więc dlaczego niby nie? " X Jasne: robi to chętnie nie mając ochoty? W dalszym ciągu nie odpowiedziałeś na pytanie: czy naprawdę lubisz uprawiać seks z kobietą która nie jest podniecona?

Gość gość
13:18 haha, dokładnie!

Gość gość
13:18 A co, byłaś kopnięta w jaja, że porownujesz to z okresem?

Gość gość
Trzy dni temu powiedzialam mu, ze wiecznie siedzi na babskim forum i pisze o seksie. Gdyby mial zone to by nie mial takiej fiksacji na tym punkcie. I co? Trzy dni i 10 stron pozniej on dalej zapewnia nas, ze jego zona uwielbia robic lody za chleb! Klikne w temat za miesiac i on dalej bedzie nas o tym zapewnial.

Gość gość
gość dziś A ty miałeś okres, by mieć czelność teraz zadać takie pytanie?

Gość gość
13:20 Wolę jak jest podniecona, wtedy oboje mamy orgazm. Ale bez tego też może być fajnie, chociaż mniej. Nie widzę problemu.

Gość gość
13:22 Nie ja zacząłem te porównania tylko ty.

Gość gość
gość dziś Trzy dni temu powiedzialam mu, ze wiecznie siedzi na babskim forum i pisze o seksie. Gdyby mial zone to by nie mial takiej fiksacji na tym punkcie. I co? Trzy dni i 10 stron pozniej on dalej zapewnia nas, ze jego zona uwielbia robic lody za chleb! Klikne w temat za miesiac i on dalej bedzie nas o tym zapewnial. x On tu przesiaduje codziennie i to przez cały dzień sie produkuje. Ciekawe, kiedy ta jego wymyślona kobieta miałaby mu robić te lody, skoro on cały czas zajęty jest pie*doleniem bzdur na babskim forum :D a może mu z zadowoleniem obrabia pałke w między czasie, sama nie mając na to najmniejszej ochoty? Beka

Gość gość
13:23 I jeszcze masz czelność, porównywać uraz, zagrażający zdrowiu, z normalnym stanem fizjologicznym, występującym u każdej kobiety.

Gość gość
gość dziś Więc się odnieś i wystaw grzecznie jaja, żebym mogła wycelować. Tak się składa, że zwiniesz się z bólu wtedy dokładnie tak samo, jak większość kobiet się zwija mając okres. Potem możesz łyknąć sobie przeciwbólowca i sprawdzić, jak się będziesz czuł (podpowiem: jak struty w stanie podgorączkowym). I rób minetke, natychmiast! Zarówno na pierwszym, jak i drugim etapie. Inaczej pomyślę, że mnie nie kochasz ;)

Gość gość
Nie chce mi sie tego czytac...mowil cos na temat tego co by zrobil jakby zona odmowila mu tego loda? I widac, ze prawiczek...byloby fajnie nawet jakby nie miala ochoty.

Gość gość
I jeszcze masz czelność, porównywać uraz, zagrażający zdrowiu, z normalnym stanem fizjologicznym, występującym u każdej kobiety. x Nieistotny rodzaj, istotne objawy i samopoczucie ;) Nie udawaj debila większego, niż jesteś. Dobrze zrozumiałeś, o co mi chodzi.

Gość gość
Kop w jaja to uraz zagrazajacy zdrowiu? On chyba dalej mieszka z matka ktora mu kroi kanapki w kostke xD

Gość gość
13:28 Oh, jak ta większość się zwija ;-). Jakbym nie znał żadnej kobiety. Większość, to przechodzi bez większych problemów i dolegliwości.

Gość gość
13:31 Tak, zagraża zdrowiu, zresztą jak każde inny uraz i uszkodzenie ciała. Tu akurat Res słusznie powiedział. Idź sobie poczytaj.

Gość gość
gość dziś Oh, jak ta większość się zwija oczko.gif . Jakbym nie znał żadnej kobiety. Większość, to przechodzi bez większych problemów i dolegliwości. x ''Większość''? - poproszę dane statystyczne :) Natomiast, ''bez większych problemów'' nie oznacza, że całkowicie bez żadnych oraz że tak czy inaczej czując się źle mają wielką ochotę robić dobrze egocentrycznemu i wykorzystującemu je w takiej sytuacji facetowi

Gość gość
Tak się składa, że pewien mój znajomy wylądował po czymś takim w szpitalu. Więc nie gadaj, jeśli nie masz o czymś pojęcia. Zdarzały się nawet przypadki śmierci. Wpisz sobie w google i poczytaj.

Gość gość
13:33 Zabawne, bo w moim otoczeniu ta większość to właśnie kobiety, które są niemalże wyłączone z życia podczas okresu przez swoje dolegliwości.

Gość gość
Od okresu mozna dostac anemii. I tak. Wiekszosc kobiet boli, tylko sie nad soba nie uzalaja. Kolejny dowod na to, ze nie ma zadnej zony. Kazdy facet w zwiazku wie, ze okres boli.

Gość gość
13:35 To ty podaj dane statystyczne, świadczące, że większość odczuwa to jako poważna dolegliwość. Ale nie mam ochoty dalej dyskutować o krwawieniu z twojej c**y, pogadaj o tym że swoim mężem.

Gość gość
Rescator, idź się przeziębić i nabawić 37C gorączki. Po czym nawpie*dalaj się surowych ziemniaków, żółtego sera i czegokolwiek innego, co doprowadzi do bólu żołądka i ostrej sraki - podsumowując wszystkie dolegliwości, tak właśnie czuje się kobieta mająca okres. Może wziąć przeciwbólowce, co nie zmienia faktu, że jej samopoczucie jest ogólnie obniżone i ma prawo nie mieć ochoty na seksualne zabawy z facetem. Jak ci brakuje wyobraźni i wiedzy, idź zrobić eksperyment. Albo po prostu naprawdę przywalimy ci po jajach i efekt będzie podobny.

Gość gość
Aaa....to ten kretyn. I wszystko jasne. :D

Gość gość
13:40 Już powiedziałem, że dolegliwości twojej c**y mnie nie interesują.