Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście zrobili na moim miejscu? Mój były facet się zemscil

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się teraz z innym facetem, jednak jeszcze nie jest to związek na poważnie ale wszystko szło w dobra stronę. Z byłym mam kontakt głównie w pracy więc nie mogę się od niego całkiem odciąć. Nie wiem skąd wie o tamtym nowym facecie czy grzebał mi np. w komórce ale powiedział jego imie i miał do mnie pretensje. A od tego czasu tamten nowy facet się nie odzywa już od tygodnia. Wiem że mojego byłego na to stać żeby napisać jakieś głupoty bo już kiedyś tak zrobił do mojego kolegi. Co powinnam teraz zrobić? Nie wiem czy tamten się nie odzywa ot tak czy mój były mu coś nagadał bo nie chce mi nic powiedziec :( tamten nowy facet czasem nie odzywa się kilka dni więc ciężko mi ocenić czemu teraz milczy

Gość gość
Odezwij się do tego obecnego faceta i zorientuj co jest grane że się nie odzywa. Najlepiej zadzwoń. Zapytaj co słychać bo dawno się z Tobą nie kontaktował. A jak zacznie że np ty urwalas kontakt np przez smsa to mu wyjaśnij że to twoj były ba złość tobie to zrobil.

Gość gość
Nie pytaj się nas, a zapytaj się jego. Dziwię się, że jeszcze tego nie zrobiłaś.

Gość gość
Tak postanowilam właśnie że jeśli nie odezwie się od jutra to do niego zadzwonie... Ale zaczęłam już trochę się martwić bo skąd mój były wiedział że się z nim spotykam? Tzn już kiedyś miał takie podejrzenia ale dziwie się ze teraz nagle z tym wyjechał. A na pytanie dlaczego tak myśli powiedział że ma swoich informatorów

Gość gość
Eej zaraz, czyli Twój były musiał Ci grzebać w telefonie jak jeszcze byliście razem? A wiec będąc w związku juz pisalas z tym nowym? Na to wychodzi...

Gość gość
Wtedy już znałam tamtego ale nie zdradziłam go bo wtedy z tamtym nowym byliśmy znajomymi... poza tym jesli już to musiałby grzebać mi w tym telefonie w pracy bo nieraz przychodzi do nas do pokoju ale nie zna kodu więc to dziwne ale może go popatrzył? Nie wiem sama ale strasznie się teraz stresuje...

Gość gość
Autorko, nie bądź naiwna i nie łykaj jak pelikan wszystkiego co powie ci twój były. On najprawdopodobniej blefuje i ciebie wkręca twierdząc, że ma informatorów itd.