Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozwod po wielu latach, jakie to uczucie? Jacys rozwodnicy tutaj?

Polecane posty

Gość gość

Jakie to uczucie rozejsc sie z osoba, z ktora spedzilo sie wiele, wiele lat zycia? I nie chodzi o problemy finansowe, prawne, sprawe o dzieci, ale zycie z powrotem jako singiel. Zawsze mnie zastanawialo jak ludzie sie odnajduja z powrotem jako single. Zwlaszcza tacy, ktorzy spedzili kilkanascie lat razem. To musi byc trudne i dziwne. Jacys rozwodnicy?

Gość gość
Serio nikt? Na tym forum co chwile czytam o jakis przejsciach i rozejsciach...

Gość gość
Raczej slyszy sie ze wchodza ze zwiazku w zwiazek i miedzyczasie biora rozwod, co dla mnie jest pomylka. Wlasnie ponowne bycie singlem jest bardzo potrzebne po rozstaniu aby zdystandowac sie do tego co byli, przemyslec wiele spraw i wyciagnac wlasciwe wnioski.

Gość gość
Marzy mi się taki stan po 30 latach małżeństwa. Nie mam odwagi zrobić ten krok, ale wiem, że już nigdy nie będę w związku z żadnym mężczyzną. Nauka nie idzie w las...

Gość gość
17.28 mam identyczne odczucie, tylko staz troche krotszy

Gość gość
Czyli trzyma was przyzwyczajenie?

Gość gość
Ja 20 lat po slubie.. alez byloby fajnie byc znowu singielka.. wrocic sobie do pustego domu, nie tlumaczyc sie co robie, dlaczego, co mysle i dlaczego..

Gość gość
nie jestem z żoną od ponad pięciu lat, po dwudziestu latach małżeństwa, odeszła do innego, na krótko, coś im 'na własny' rachunek nie wyszło, mamy ze sobą kontakt, nawet dość częsty, czasem wspólne wakacje, wyjścia, nie udajemy, że nic już siebie nie obchodzimy, gdybym teraz do niej napisałł albo ona do mnie, że potrzebuje pomocy, nie pozostałoby to bez echa

Gość gość
Rozwód po 15 latach małżeństwa, bo odkryłam, że ma kochankę. Na początku czułam złość, smutek połączony ze strachem, dziś, a minęło już 3 lata od rozwodu jestem mu wdzięczna za to, że mnie zdradził, bo gdyby nie to nadal byłabym jego żoną, a dziś jestem kobietą, szczęśliwą kobietą ! :)

Gość gość
O rany jak ja ci zazdroszcze.. dlaczego moj maz nie chce mnie zdradzic? Jak tu sie rozwiezc z pozadnym facetem.. nie zdradza, nie podnosi glosu, dobrze zarabia, przynosi kwiaty i lubi trzymac za reke. Moja rodzina go uwielbia. I jest nudny jak flaki z olejem. Alez bym sie rozwiodla i pobyla sama ze soba..