Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjaciolka mojego faceta namawia go na powrót do jego ex....!!!!

Polecane posty

Gość gość

Mój facet ma dwoj***ardzo dobrych przyjaciół, jest to małżeństwo z 2letbim stażem...Ale z moim facetem znają się dłużej...Mój facet bardzo ich lubi.. oni przyjaźnią się również z jego była!...kiedys wspolnie imprezowali..mi dali do zrozumienia, ze za mną nie przepadają!..I przyjaciolka mojego faceta chyba wpadła na pomysł jak ponownie ich zeswatac, zaczęła dodawać zdj z jego ex, pisze jak się super bawią, zdjęcia z urodzin, z imprez na których obie wystojone...jego była jest sama...On jest że mną od ponad półtora roku...jego przyjaciolka wciąż o niej mówi..nawet przy mnie, jaka tamta, jest super..powiedziala mojemu facetowi, ze do mnie nic nie ma..ale tamta bardzo pasuje do mojego faceta, ze to jego bratnia dusza, i wciąż o nim mówi..., a ja do niego nie pasuje...co chwile prosi go o przyslugi..ostatnio wiozl ja do lekarza, bo stwierdziła, ze poza powiekszeniem ust...chce sobie powiekszyc piersi...poklicilismy sie o to...powiem szczerze, ze mam juz tego dosyc..!!! Doradzcie co mam zrobić?!

Gość gość
A ten twój facet to co? Pipa jakaś czemu się nie odezwie? Chyba mu to pasuje, ze ktoś za niego życie mu układa co?

Gość gość
Nie wiem co on na to, powiedział, ze on nie jest już nia zainteresowany...Ale ja sie boję, że może do niej wrócić...jak się poklocilismy on poszedł do nich na skargę...oni mu powiedzieli, ze powinien się ze mną rozstać...

Gość gość
Co mam zrobić? Oni mają po 28 lat, ja jestem młodsza 24, jak powinnam się zachować? Podpowie ktoś...??

Gość gość
Przyjaciolka radzi olewac ich, ale mnie to wszystko bardzo mezczy już, boję się że on tak słuchając ich w końcu mnie zostawi...

Gość gość
To daj ultimatum ze albo Ty albo oni. Wybierze za pewne ich także reszte sobie dopowiedz :)

Gość gość
Powiedział, że nie zrezygnuje z nich, bo ich dlugo zna...

Gość gość
Co mam dopowiedziec? Jak ja mogę mu kazać zrywać znajomość z przyjaciółmi, głupia sytuacja...Co robić pomóżcie?!!