Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BIKINI STRINGI CZY POZWOLIĆ CÓRCE JE NOSIĆ

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie czy pozwolić mojej nastoletniej córce na noszenie na basen i do aquaparku bikini ze stringami. Córka od jakiegoś czasu mnie męczy że chciałaby nowy strój ze stringami bo większości jej koleżanek już w takim bikini stringi chodzi na basen i do aquaparku . Argumentuje mi to tak że przez zimę będzie w nim chodziła na basen i do aquaparku a w lecie będzie mogła się ładnie i równo opalić?co o tym myślicie

Gość gość
myślę, że trzeba docenić jej otwartość i zaufanie - że z tobą o tym gada. Dla rodzica najważniejsze jest wiedzieć, wpływu czy możliwości przeciwstawienia się praktycznie nie ma - lepiej zdać sobie sprawę jak najszybciej. A tak można wiedzieć i mieć chociaż trochę wpływu - stringi są najróżniejszych modeli, zaproponuj na p[oczątek kupienie względnie zabudowanego modelu. Tak czy inaczej w następnym lecie pewnie po stringach poopala się na golaska i nic na to nie poradzisz, ale może dzi=ęki tolerancji będziesz wiedział gdzie i z kim.

Gość gość
Wiem że w stringach wygląda ślicznie bo Pozwoliłam jej je nosić już jak miała 11 lat Teraz ma 16 i wygląda jeszcze bardziej kobieco jak czasem chodzi po domu w samych stringach to widzę że one jej bardzo pasują podkreślają jej sylwetkę i kształty bioder

Gość gość
gość dziś jestes jej tata ?

Gość gość
.Proszę się nie potszywac

Gość gość
Autorko opamietaj sie sama piszesz ze corka wyglada ponetnie w stringach chcesz zeby chlopcy ustawiali sie w kolejce i zaliczali ja ?

Gość gość
Niech całą d**e od razu wywali,po co się zakrywac paskiem w rowie????

Gość gość
Bo liczyłam na odpowiedź pań a nie jakiś przypadkowych ludzi którzy chcą tylko tu namieszać

Gość gość
gość dziś jestes ojcem 16 latki i Ona po domu lata przy tobie w stringach ? nie krepuje Cie to ?

Gość gość
.Jestem mamą córki a ktoś się podszywa i napisał że jestem tatą

Gość gość
gość dziś kiedys krepowalo teraz juz przywyklem , corka ma sliczna pupe wiec patrze z przyjemnoscia

Gość gośćautor1
zawsze mi staje, gdy corka chodzi w stringach. Niedlugo ja bede bral od tylca

Gość gość
zglaszam was na policje pedofile!!