Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można czegoś oczekiwać od żony?

Polecane posty

Gość gość
13:14 A co, masz problem z robieniem loda swojemu facetowi? To znajdzie sobie taką, co nie ma z tym problemu. Tylko wtedy nie jecz, jacy okropni są mężczyźni.

Gość gość
Ty tu naprawdę cały czas siedzisz! Wczoraj wieczorem, teraz nowy temat...a z tego co widzę to od wczesnego ranka buszujesz po forum i kilka stron w tamtym temacie nabiłeś! Coś mi mówi, że nie ma żadnej żony. P.S. od kogoś kto cię kocha i kogo kręcisz nie musisz oczekiwać seksu. Jakbym miała oczekiwać tego o męża to znalazłabym takiego z którym nie muszę się targować jak ty z żoną.

Gość gość
O autorze. Juz wczoraj mu pisali, ze jest trollem.

Gość gość
W temacie o wsparciu dla faceta. Facet co chwile zaklada tematy o tym, ze zona powinna mu robic loda. Glodnemu chleb na mysli.

Gość gość
"Czy w małżeństwie tzw. partnerskim, mąż ma prawo czegoś oczekiwać od własnej żony? Na przykład tego, że będzie dbała o zaspokojenie jego potrzeb seksualnych?" X Dziwne pytanie. Kocham męża, nadal mnie kręci i do tego dba o mnie w łóżku i dlatego uprawiam z nim seks. Gdybym go nie kochała lub by mnie nie kręcił lub byłby egoistą w łóżku to miałabym z tym trudność. W pierwszym przypadku nie da się pewnie z tym nic zrobić i byśmy się rozstali, w drugim - zależy dlaczego by mnie już nie krecił (tu jeszcze można coś zadziałać), a w trzecim - zalezy co robilby nie tak w łóżku (to tez można dopracować).

Gość gość
13:32 Odpowiem krótko: nie twój zas... interes co robię w wolnym czasie.

Gość gość
malzenstwo tez jest dobrowolne. intercyza to wspanialy wynalazek, ulatwiajacy rozwod, szczegolnie jesli zgloszony jest z powodu braku pozycia. bo wspolnota majatkowa rowniez jest zaledwie opcjonalna:D na szczescie coraz szersze grono mezczyzn jest uswiadomione. i zapamietajcie sobie, baby, nie spelniajac potrzeb "partnera" nie macie prawa oczekiwac, ze beda spelniane wasze potrzeby:)

Gość gość
Twoich potrzeb nikt nie spełnia i stąd te tematy.

Gość gość
16:02 A skąd ty o tym wiesz durny trolu ?

Gość gość
"nie macie prawa oczekiwac, ze beda spelniane wasze potrzebyusmiech.gif" X Czyli jakie?

Gość gość
Z twoich wpisow xD

Gość gość
"Czy też takie oczekiwanie jest całkowicie nie na miejscu i jeśli chce seksu, to niech sobie zwali pod p****la, bo żona jest po to, by się realizowała, podnosiła na wyższy poziom, ewentualnie spełniała ambicje zawodowe." X Jak mąż nie jest egoistą w łóżku i ważne jest dla niego aby żona też miała satysfakcję z seksu to nie musi nic oczekiwać, bo kobieta będzie chciała z nim uprawiać seks. Ambicje zawodowe nic do tego nie mają, bo każdy lubi orgazm i jak partner mu to zapewnia to nie ma problemu z seksem.

Gość gość
18:09 Jaki mąż jest w łóżku, to należy chyba sprawdzić przed ślubem. Nie uważasz.

Gość gość
18:31. Oczywiście, że tak. Nie czekałam z seksem do ślubu. Przy czym czyta się tematy, gdzie kobiety piszą, że facet przestał się w łóżku starać i seks polega tylko na jego przyjemności.

Gość gość
zasadnicze pytanie: jak sie mowi jak bylo swietnie, jak sie udaje orgazmy, to potem NIE MA SIE CO DZIWIC, ze ktos sie starac przestaje. ale odrobina logiki przerasta mozliwosci umylowe przecietnych bab, trzeba do tego prezniejszego jak widac umyslu.

Gość gość
18:33 Ciekawe, że te nowoczesne, ambitne kobiety, które domagają się partnerstwa, uważają, że w łóżku "starać się" musi tylko mąż. Jak są takie mądre w życiu codziennym, to dlaczego tracą ta mądrość po wejściu do łóżka?

Gość gość
18:33 Cd. Jeśli potrafią zatroszczyć się o swój rozwój, o swoją karierę zawodową, to dlaczego nie potrafią zatroszczyć się o satysfakcję w łóżku?

Gość gość
18:37. Nie wiem dlaczego kobieta udaje orgazmy i mówi, że było świetnie jak byś było (mi nigdy się nie zdarzyło)- może np nie chcą się przyznać, że nie miały orgazmu, nie chcą zrobić facetowi przykrości (żeby nie pomyślał sobie, że jest słaby w te klocki). To już musisz się spytać tych co udają.

Gość gość
18:43. A skąd takie wnioski?, masz jakieś doświadczenie z takimi kobietami? Nie potrafię Ci odpowiedzieć dlaczego jakaś kobieta nie potrafi się zatroszczyć o satysfakcję w łóżku: może to kwestia podejścia do seksu (dla kościoła seks służy do rozmnażania, a nie do przyjemności). W Polsce edukacja seksualna jest na marna, dla części kobiet to temat tabu. Może to właśnie z tego wynika. Wisłocka już dawno "sztukę kochania" wydała, a część w dalszym ciągu nie wie o co chodzi w seksie.

Gość powiedzenie dziadka
gość wczoraj jak chcesz roohać to nie bierz ślubu

Gość gość
"18:43. A skąd takie wnioski?, masz jakieś doświadczenie z takimi kobietami?<<< A chocby z takiego wpisu: "Jak mąż nie jest egoistą w łóżku i ważne jest dla niego aby żona też miała satysfakcję z seksu to nie musi nic oczekiwać, bo kobieta będzie chciała z nim uprawiać seks." Baba ewidentnie oczekuje, ze maz przyniesie jej orgazm na tacy." X A co : sama ma sobie zrobić dobrze ? I jeszcze jedno: nie jestem żadną babą tylko kobietą. Nie umiesz doprowadzić kobiety do orgazmu ?

Gość gość
22:27 Ja nie będę ciebie uczył co ma zrobić. Poczytaj sobie odpowiednią lekturę albo popytaj mądrzejszych koleżanek. Dla mnie jesteś babą i co mi zrobisz? A z doprowadzeniem do orgazmu kobiety nie mam problemu, z babami nie próbowałem.

Gość gość
22:37 Miało być jest, nie jesteś. Sorry.

Gość gość
Od żony już tylko najgorszego.

Gość gość
22:27. Nie muszę, bo mi mąż zapewnia orgazm. A jeśli ty nie masz problemu z odprowadzeniem kobiety do orgazmu za każdym razem jak odbywasz z nią stosunek to Ci się dziwię, że napisałam o satysfakcji kobiety w łóżku. Przyjmij w końcu do wiadomości, że kobieta też chce mieć orgazm podczas stosunku, a jak nie wiesz że większość kobiet nie ma co podczas stosunku to poczytaj albo poradź się starszego kolegi gdzie ma lechtaczkę i jak ją stymulować. A może po prostu spytaj kobiety z która uprawiasz seks.

Gość gość
Mialo być "A jeśli ty nie masz problemu z odprowadzeniem kobiety do orgazmu za każdym razem jak odbywasz z nią stosunek to się dziwię, że tak się obruszyłeś , ze napisałam o satysfakcji kobiety w łóżku."

Gość gość
06:35 Ah, leżysz jak kłoda, a mąż ci "zapewnia" orgazm. To fajnie, chociaż przypuszczam, że wątpię, bo tak się obruszylas, gdy napisałem, że kobieta też powinna mieć jakiś udział w osiągnięciu swojego organizmu. Więc może jednak poczytaj albo zapytaj starszych koleżanek o poznawaniu własnego ciała, abyś wiedziała sama i mogła podpowiedzieć partnerowi, jakie stymulacje twojego ciała, prowadzą do orgazmu. Bo będziesz wśród tej większości kobiet, która " nie ma co podczas stosunku" ;-).

Gość gość
Rescator to stary kawaler prawik