Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalka2

nowa łazienka typ spa

Polecane posty

Gość kalka2

Kiedyś widziałam, że Szelągowska zrobiła łazienkę w typie spa, ja zastanawiam się, czy nie iść o krok do przodu. Zastanawiam się nad fajną opcją wanny z hydromasażem, czy ktoś z was poleca? Ja ogólnie uwielbiam takie bajery, więc z pewnością często bym z tego korzystała.

Gość binka2
Różnie bywa z takimi "Bajerami" ale jak masz dużą łazienkę i sprawdzoną firmę wanną to jak najbardziej kupuj. Ja zastanawiałam się kiedyś nad taką kabiną z hydromasażem, znalazłam nawet taką w https://kabinyspa.com.pl/ wydawała mi się najładniejsza i najwygodniejsza. Może znajdziesz tam coś co akurat Ciebie zainteresuje?

Gość cokoo
Chyba spadłyście mi z nieba! Taka rzecz jest genialna, mogę przyjść do domu i spokojnie odpocząć nie zależnie od tego, jak bardzo jestem zmęczona. Sama zastanowię się nad taką kabiną dziewczyny, bardzo mnie zachęciłyście :)

Gość kalka2
O właśnie, dokładnie czegoś takiego szukałam. Musze teraz znaleźć miejsce na nią, widziałam na stronie kabinyspa, że mają jeszcze rożnego rodzaju te kabiny, tzn różnią się wielkością i czasami metodą otwierania drzwi. Musze to dobrze przemyśleć, by wypaliła tutaj również funkcjonalność.

Gość binka2
Koniecznie Kalka daj znać, jak Ci to wyszło, ile finalnie zapłaciłaś i czy można było to zamontować samemu. Mam nadzieję, że to kwestia tylko podłączenia kilku kabelków.