Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zdaniem kobiety jest nieatrakcyjne w zachowaniu mezczyzny?

Polecane posty

Gość gość

Jakie zachowania skreslaja faceta?

Gość gość
Chamstwo, brak higieny osobistej, używki

Zachowania niewłaściwe, niegodne, niestosowne i obraźliwe tj; brak grzeczności, brak taktu i nietakt, niegrzeczność, nieuprzejmość, poufałość, lekceważenie, złośliwość, kpina, drwina, szyderstwo, arogancja, impertynencja, afront, despekt, dyshonor. Takie zachowania kompromitują tylko osobę podejmującą te zachowania, a nie odbiorcę. Osoba zachowująca się w ten sposób nie rozumie, że krzywdzi samą siebie niestety. Takie zachowania nie tyko są nieatrakcyjne, są odrażające i skreślające potencjalnego mężczyznę i kobietę zarazem. Oczywiście dla mnie.

Gość gość
alkoholizm - to istna plaga Polaków, obrzydliwa zresztą

Gość gość
zbyt mile zachowanie, czule slowa, uleglosc, nieumiejtnosc otluczenia ry=ja innegu gosciowi, zwlekanie z seksem i niesmialosc w wymacaniu kobiety, nieumiejetnosc przeklinania, bycie zbyt milym i dobrym, latanie z kwiatkami za kobietami

Gość gość
Dla mnie -agresja, seksizm, rasizm, homofobia i inne chore uprzedzenia do ludzi ktorzy nikomu niczym nie zawinili.

Gość gość
zakladanie gimnazjalnych tematow na kafeterii

Gość gość
Jakie zachowania skreslaja faceta? - wulgaryzmy - chamstwo - arogancja - agresja - przemoc - brak szacunku do ludzi - zlosliwosc, cynizm - palenie papierosow - alkoholizm - narkomania - hazard - brak higieny osobistej - brak kultury osobistej - infantylizm - zaburzenia psychiczne - kpienie, drwienie z innych - koorfienie sie - rozwiazlosc seksualna - korzystanie z uslug prostytutek - posiadanie chorod wenerycznych - uzaleznienie od seksu - uzaleznienie od p****li - kibolstwo - wdawanie sie w bojki - kladziez - rozboje

Gość gość
nie bycie dzentelmenem

Gość gość
Razi mnie nieumiejętność zachowania się przy stole i nie mam na myśli konsumpcji wyrafinowanych potraw. Po prostu nie znoszę, gdy mężczyzna mlaska, połyka powietrze, je "na czas". Nie znoszę braku dbałości o strój, noszenia ubrań bazarowych, znoszonych, zniszczonych, niedopasowanych. Broda, dłuższe włosy? Ok, ale zadbane. Nie lubię mężczyzn skrajnie niezdecydowanych i uległych. Przemocowcami, "patryjotami", "kibolami", kryminalistami", "pasożytami" się brzydzę. Nie znoszę Piotrusiów Panów, Narcyzów i Maminsynków. Ponadto nie rozumiem ludzi bez pasji, zainteresowań, nie potrafiących wypowiedzieć się i zachować w towarzystwie. Nienawidzę skąpstwa i szowinizmu. Pewnie jeszcze coś by się znalazło...