Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Manager w Mcdonalds?

Polecane posty

Gość gość

Mam 24 lata, pracuję w Mcdonalds od 5 lat, zaczęłam tam pracować odrazu po ukończeniu szkoły średniej. Pracuje ciężko, haruje jak wół co chyba normalne w mcd ale nadal jestem tylko zwykłym pracownikiem czyli na samym dole hierarchii ... Inni którzy pracują tu tak długo a jest to tylko kilka osób są już managerami itd a ja ciągle robie najgorsze rzeczy za minimalną. Wiem że mogę niedługo zostać instruktorem ale mój cel to stanowisko managera. Jak myślicie długo jeszcze potrwa zanim dostane awans? Rozglądałam się już za inną pracą ale jedyna alternatywa to praca na produkcji lub jako pokjówka w hotelu . Zostać i czekać czy nie?

Gość gość
Zostań, powinnaś była odejść już dawno ale teraz to nie masz nic do stracenia. Co cię tak długo tam trzymało przecież to praca na kilka msc max?

Gość gość
Fakt praca jest fatalna i nie dziwie się że ludzie z niej odchodzą tak szybko.. ale co lepszego jest niby?

Gość gość
Pewnie jakaś niedoj****a jesteś bo kto by tam tyle został? Dlatego też cie nie chcą awansować bo tylko do tego sie nadajesz