Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bogaty facet!

Polecane posty

Gość gość

Hej mieszkam za granica, poznałam bardzo bogatego faceta, sprawdziłam wszystko w necie, ma własny dom, bardzo drogie auto, firmę! Jest miły, przystojny 36lat, kawaler. Ale... Moja znajoma powiedziała, ze podobno bil swoja poprzednią partnerkę. Ale ta podobno była zołza, księżniczka i uważała się za niewiadomo kogo. W dodatku kłócila się z nim! Ja taka nie jestem Ale mój ojciec był agresywny w stosunku do matki i trochę się boję, czy warto spróbować?! Myślicie że ze sprytnym podejściem, nie kłócąc się z nim, będąc miła dam radę to podejść?!

Gość gość
Moze ma sztuczna pochwe ,? niechce kobiety

Gość gość
Myślicie że ze sprytnym podejściem, nie kłócąc się z nim, będąc miła dam radę to podejść?! x Nie dasz rady. Agresywny facet jest agresywny, niezależnie od kobiety. Zgodnie z percepcją subiektywną. Ale spróbuj, nie ma to jak doświadczenie, rad i tak nie posłuchasz.

Gość gość
Tak sobie myślę, że my kobiety mamy sztuczki żeby złapać faceta w sidła. Ona jest podobno bardzo klotliwa, cały czas się z nim sprzeczala, ja nie będę robić nic. Dam mu ciszę o jakiej marzy.

Gość gość
Chce spróbować, ale się boję trochę! Myślicie że dla mnie z odpowiednim podejściem do niego, może być milutki?

Gość gość
Nie, nie myślimy. Jak pozbierasz zęby to się ockniesz.

Gość gość
A jeśli ona go wyklinala, rzucała się do niego, ja całkiem zmienię podejście. Wypytalam koleżankę o wszystko. Wiem jak się zachowywał! Co robiła ona! Mam plan byc przemiła kobietka!

Gość gość
Frustrat zawsze będzie frustratem. Nawet za to, że będziesz zbyt miła mozesz oberwać

Gość gość
Ale spotkałam się z nim, on jest przemiły, taki nieśmiały z lekka, uśmiechnięty od ucha do ucha, pewnie ciężko to wyprowadzić z równowagi!