Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

laptop do pracy

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuję zakupić sobie do domu laptop. Wprawdzie jestem związany z sektorem IT ale bardziej od strony software niż hardware. Dlatego chciałbym poprosić tych z Was o poradę przy wyborze laptopa. Moje kryteria są raczej mało wyszukane i wymienione poniżej: Sprzęt musi być solidny i nie rozsypać się za rok (nie musi to być najtańsza opcja na rynku) Praca z Windows i Linux Sprzęt używany prawie wyłącznie do pracy - czasem oglądam filmy Praca z dużą liczbą aplikacji jednocześnie Dużo roboty w Internecie Czasem programowanie (głównie java i niezbyt zaawansowane - nie potrzebuję do tego super-komputera)

Gość MichałMaj
Poszukaj sobie czegoś z sektora laptopów Lenovo ThinkPad tutaj https://korzystneit.pl/ masz spory wybór tego typu laptopów. Mam już 2 rok laptop tego typu i nie zamieniłbym go na nic innego. Ma bardzo dobre parametry, wydajny naprawdę jak dla programisty super.

Gość janMxx
Również polecam serie ThinkPadów, sam korzystam z T430 juz 2 lata i jeżeli chodzi o jakość wykonania oraz matryce (1600x900) to sprzet rewelacja. A nowa seria " znacznie "odchudzona" pod względem gabarytów wydaję się być kuszącą propozycja. Na korzystneit.pl możesz o ile dobrze pamiętam dostosować laptop do własnych potrzeb.

Gość gość
Ja własnie też szuka jakiegoś dobrego laptopa biznesowego ale z dużą pamięcią Ram oraz dość dużym dyskiem. Ktoś tutaj wspominał że sklep korzystneit.pl świadczy usługę dostosowania komputera do własnych potrzeb? Czyli jak kupię u nich laptop mogę wymienić przykładowo pamięć 4 RAM na 8RAM ?

Gość MichałMaj
Oczywiście na korzystneit.pl masz możliwość zakupu laptopa z pamięcią jak i dyskiem czy też innymi parametrami takimi jak sobie zażyczysz.

Gość Elakusto
Lenovo Thinkpad , albo HP Probook - polecam poszukać coś z tego, sama prowadzę biznes (niewielki, ale swój :) ) i kupowałam laptopa z myślą o mobilności, gdyż często jestem w terenie. Poszukaj może coś Probooków HP z tego sklepu o którym piszecie, bo tam zawsze można jakiś podzespół wymienić sobie na inny podczas zakupu.

Gość Arturno
Sprawdź Thinkpady Lenovo na https://korzystneit.pl/ , w cenie do 3000zł spokojnie coś konkretnego znajdziesz co się nada. Zawsze jest też tam opcja konfiguratora - czyli możesz do danego laptopa dobrać inne podzespoły niż ma domyslnie.