Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

leki lub zioła na uspokojenie

Polecane posty

Gość gość

Czy znacie jakieś skuteczne leki na uspokojenie bez recepty? Mam taką sytuację : dość długo nie miałem pracy no ale w końcu się zabrałem za siebie i zadzwoniłem do pewnej firmy w odpowiedzi na ogłoszenie. I tu zaczynają schody, podczas tej rozmowy strasznie się "jąkałem" chyba straciłem jakąkolwiek pewność siebie. Mimo to gość powiedział, że zadzwoni i zaprosi na rozmowę kwalifikacyjną, tylko jak ja tam pójdę to się całkiem skompromituje... Strasznie się boję a właściwie wpadam w histerie na myśl o tej rozmowie. Czy zwykłe leki bez recepty mi choć trochę pomogą?

Gość gość
gandzia, chmiel, C2H5OH

Gość gość
Przecież nie pójdę ujarany na rozmowę kwalifikacyjną chyba, że mała dawka tylko odpręża?

Gość gość
melisa i waleriana, mi pomaga jak masz mozliwosc to skombinuj sobie roche hydroksyzyny, uspokaja ale nie zamula powodzenia!

Gość gość
Dzięki! spróbuję z tą melisą i oddychaniem podoba mi się jak gość przytoczył tło historyczne i genezę , trochę szarlatanstwo ale wolniejsze długie oddechy jakby trochę uspokajały.

Gość gość
Jest mnóstwo ziół na uspokojenie: Melissa, owies, dziurawiec, lawenda, hibiskus, z jedzenia to ser biały, kasza, kurczak gotowany

Gość gość
to na 100 %, że wolne oddychanie uspokaja, możesz sobie wypróbować w jakiejś innej sytuacji, np. jak się rozpłaczesz albo wystraszysz a leków uspokajających nie ma żadnych bez recepty, chociaz np. taka hydroxyzyna jest bardzo słaba i jej działanie, jak dla mnie, jest dyskusyjne (raczej efekt placebo) - może Ci ją przepisac lekarz rodzinny, jak sie nie wstydzisz, idź do niego i powiedz, czego potrzebujesz i dlaczego

Gość gość
juz mozesz przestac przejmowac nie zadzwoni do ciebie gdyby miałbys pracowac to by juz kazał przyjsc

Gość gość
Pewnie bym się ucieszył ale to małe miasto i mało jest ludzi którzy ogarniają programowanie, także raczej zadzwoni...