Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidzę mojej matki

Polecane posty

Gość gość

nie potrafię nawet na nią patrzeć. nic nie robi tylko kupuje kolejne kosmetyki i narzeka jaka to ona biedna i zmęczona. mój tata haruje robi wszystko, zajmuje się mną i bratem, pomaga mu babcia. moja matka tylko raz na tydzień wstawił tanie i robi wielkie halo z tego. potrafi za to odkurzać co 2 dni halasaujac i waląc po katach, a i tak nic nie sprząta bo wszędzie jest kurz. nie potrafi nawet śmieci wynieść ani posprzątać po sobie. czepia się tylko wszystkich, a zwłaszcza taty, którego jest mi strasznie żal bo widz3 jaki jest zmęczony. staram mu się pomagać jak mogę. ona zawsze musli tylko o sobie. nic w domu nie zrobi, tylko cały dzień jakieś maseczki sobie nakłada. ostatnio zrobiła tacie awanturę, ze nie odwwiozl jej auta, którym ona przyjechała z zakupów, mimo ze tata był zmęczony po pracy i właśnie gotował obiad. tydzień temu zrobiła mi awanturę ze nie chce z nią iść na festiwal światła. zaczęła się pruć ze ta rodzina to gowno. wykańcza mnie i tatę psychicznie, nie mogę na nią patrzeć bo chce ja uderzyć w pysk. jest chamska w stosunku do babci, która zastąpiła mi matkę. z moja rodzina nie mam żadnych dobrych wspomnień i dałabym wiele żeby mieć inna matkę. strasznie jej nienawidzę. kiedyś miałam problemy z odżywianiem i popadałam w anoreksję, ale udało mi się z tego wyjść, a ona do mnie z morda ze za dużo jem i mi się przytyło co jest nieprawda. nienawidzę jej i tego co robi mi i tacie. z drugiej strony chce żeby rodzice się nie kłócili. boje sie ze sie rozwiodą. co mam zrobić?

Gość gość
a co rozwod zmieni? juz dawno moglaby ta matka mieszkac oddzielnie i sama placic za najem

Gość gość
Brakuje Wam jako calej rodzinie wspolnych, pozytywnych przezyc. A to dlaczego nie moglisci pojsc razem, cala rodzina z babcia na festiwal swiatla, takie przezycia dostarczaja radosci, tematu do wspolnych rozmow, pogodnych rozmow. Nie wiem ile masz lat, ale w miare mozliwosci pomagaj w obowiazkach domowych. Moze Ty przejmiesz na siebie role w wyszukiwaniu ciekawych iventow na sobote- niedziele dla calej rodziny, to moze byc kino, muzeum. Wazny jest Wasz radosny, wspolny czas.

Gość gość
to w końcu nie chcesz na nią patrzeć czy chcesz, czyli nie chcesz rozwodu rodziców zdecyduj się dziecko

Gość gość
Twoja matka jest narcyza. Poczytaj o tym